Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cati decedati de COVID-19 ati cunoscut personal?

Cati decedati de COVID-19 ati cunoscut personal?  

70 membri au votat

1. 1. Cati decedati de COVID-19 ati cunoscut personal?

• 0
      58
    • 1
      4
    • 2
      3
    • 3
      1
    • Mai mult de 3
      4

Postări Recomandate

Cu tiganii cred ca denumirea de rrom e doar o chestie impusa de niste politruci. 

Ca si udmr-ul, baga invrajbire intre nationalitati cand de fapt lasati de capul lor s-ar intelege de minune si cumva tot gasesc un compromis sa se inteleaga doi oameni.

Daca nu se inteleg rareori e de nationalitate, in general ala nici cu ai lui nu se intelege.

ASa ma tem ca e si cu tiganii, niste politruci profita sa isi faca de lucru pe seama lor si sa sifoneze niste bani. Atat.

Link spre comentariu
Acum 19 minute, doru3160 a spus:

Pai si nu e mai bine sa tii un contagios cu forta izolat, decat sa-l lasi sa umble creanga prin magazine sa infecteze n-spe mii de alti nevinovati?

Ba da, numai că genul ăsta de lege e extrem de periculos.

Link spre comentariu
Acum 42 minute, doru3160 a spus:

Pai si nu e mai bine sa tii un contagios cu forta izolat, decat sa-l lasi sa umble creanga prin magazine sa infecteze n-spe mii de alti nevinovati? 

Păi aș vrea să văd ce ai face tu dacă ai fi descoperit pozitiv cu covid19,  asimptomatic( sau cu simptome ușoare) ...și ai fi pus  forțat  într-un salon cu zeci de tușitori de covid ?

Te ai mai gândi că mai ai șanse să ieși viu de acolo!? După părerea mea ...slabe șanse, spre deloc!

Editat de elmar
Link spre comentariu
Acum 24 minute, ratza a spus:

Ba da, numai că genul ăsta de lege e extrem de periculos.

Daca luam raul cel mai mic, parca e mai bine cu lege decat fara lege.

Acum 17 minute, elmar a spus:

După părerea mea ...slabe șanse, spre deloc!

Si cam ce crezi ca ar fi mai bine? Sa tii un asimptomatic izolat, sau sa-i dai drumul in lume? Ca daca ai avea garantia ca sta teapan acasa la el, foarte bine, lasa-l sa stea.Numai ca la noi chestiunea cu constiinta nu prea se pupa cu realitatea.

Editat de doru3160
Link spre comentariu
Acum 20 minute, elmar a spus:

și ai fi pus  forțat  într-un salon cu zeci de tușitori de covid ?

unde stii tu saloane cu zeci de paturi? si de ce crezi ca cei ''tusitori'' sint amestecati cu cei ''netusitori''? 

Acum 22 minute, elmar a spus:

După părerea mea ...slabe șanse, spre deloc!

De ce? daca esti deja infectat?

Link spre comentariu
Acum 9 minute, doru3160 a spus:

Si cam ce crezi ca ar fi mai bine? Sa tii un asimptomatic izolat, sau sa-i dai drumul in lume?

Știu la ce te gândești tu...la unul de ăla nebun care îl doare în cot de ce poate face, și că poate să infecteze o grămadă de oameni ... dar, nu toți suntem la fel ....de fapt, majoritatea știm să fim responsabili...și ... pentru câțiva nebuni,noi, ceilalți ar trebui să ne înghesuim in niște spitale insalubre ...și să ne îmbolnăvim mai rău decât ne-am dus!

Numai că stai în aceeași încăpere cu o grămadă de oameni cu fel de fel de tulpini de virus, unele poate mai virulente ca alatele....dar, mai și mănânci acolo ....mâncare, care poate fi foarte ușor contaminată de cei care ti-o servesc!N-am nici o nădejde, că ăia de acolo se feresc să nu infecteze mai rău pacienții!Deci ...cel mai sigur, în caz de infectare, rămâne izolarea la domiciliu...sau la un nou domiciliu( cine își permite, sau au posibilitatea) unde poti fi foarte bine izolat față de alții!

Acum 6 minute, Marele Savant a spus:

unde stii tu saloane cu zeci de paturi? 

Aaa scuză-mă ...cred că tu faci confuzie cu spitalele private de afară !

Coboară, te rog, pe pământ!:rade:

Link spre comentariu

Nu stiu daca am inteles corect intrebarea.Dar daca este vorba de o persoana cunoscuta personal care este decedata din cauza virusului raspunsul este da.Aici in sudul Italiei unde locuiesc acum au fost putine infectari.Dar au fost.Aceasta persoana de care vorbesc am cunoscut-o la biserica unde merg aici in Agropoli de cativa ani.Se numeste Alfonso Migliorino.Nu eram foarte apropiati dar cand ne intalneam ne salutam si schimbam cateva ganduri.Lucra la caile ferate de aici ca sef de tren.Iar in timpul liber si ocupa de acte de caritate prin Crucea Rosie si Biserica de care apartine si unde ne-am cunoscut.A fost pintre primii contaminati probabil la serviciu circuland mereu cu trenul.La inceput s-a simtit rau dar nimic deosebit.Apoi boala provocata de virus a evoluta foarte rapid si la spital nu s-a mai putut face nimic.

A fost inmormantat intr-un cadru restrans cu toate mijloacele de precautie impuse de lege.

Acum cand merg la Napoli in fiecare marti,cand astept trenul dimineata , uneori pentru cateva fractiuni de secunda imi apare imaginea acestui om deosebit.

Cat de fragila poate fi viata unei fiinte umane.

A ramas contul lui de facebook dar nimeni nu mai scrie nimic.

54197856_2636794293013605_2754396092094218240_o.jpg

Link spre comentariu
Acum 8 minute, elmar a spus:

pentru câțiva nebuni,noi, ceilalți ar trebui să ne înghesuim in niște spitale insalubre

Da, pt ca pt cativa nebuni care nu vor sa respecte un minim de reguli de bun simt, noi toti ceilalti trebuie sa tragem ponoasele. Le e greu sa poarte o masca in aglomeratie, le e greu sa se spele pe maini, si in general sunt gica contra cand le spui ca porcaria asta chiar exista. Atunci, daca se expun, sa o simta.

Editat de doru3160
Link spre comentariu
Acum 2 minute, Thunderer a spus:

Radio Erevan intreaba daca se poate lua virusul prin mancare?

Da, daca o rumegati prin plamani.

Dacă tu ești sigur de asta...adică că nu se ia prin mâncare...e treaba ta!

Eu unul ...nu mai sunt sigur de nimic!( după cum spun  specialiștii....totul e în mișcare ....nimic nu e sigur ...virusului nu i se spune degeaba ”nou”)

Parcă vă spuneam acum vre-o câteva luni ( care își mai aduce aminte) că acest virus ar putea fi de ne oprit și că după o infectare ...ar putea veni o altă infectare!( la fel cum e cu gripa sezonieră)  și erau ”câțiva” sceptici pe aici...probabil și tu!

Ce spuneam eu atunci,acum  e o certitudine...

Link spre comentariu
Acum 18 minute, doru3160 a spus:

Da, pt ca pt cativa nebuni care nu vor sa respecte un minim de reguli de bun simt, noi toti ceilalti trebuie sa tragem ponoasele. Le e greu sa poarte o masca in aglomeratie, le e greu sa se spele pe maini, si in general sunt gica contra cand le spui ca porcaria asta chiar exista. Atunci, daca se expun, sa o simta.

Păi frate... care nu se supun legii si nu se izolează ...așa cum li s-a indicat ...pe ăia să-i bage în pușcăria medicală ...

Dece ar trebui ( spre exemplu eu) să fiu băgat într-un loc în care colcăie de viruși!

Văd că se dau exemple de ”studii” despre virus ale unor cercetători din domeniu...

Ei bine ...eu am citit un astfel de studiu în care se spunea clar că boala e mai gravă în funcție de cantitatea de virus recepționată...Deci!??

Probabil că nu se mai vorbește de asta ...din cauză că toți ar fugi ca de dracu de spitale!
Și așa  fug...

La spital trebuie să fie doar cei care au făcut deja complicații ....și deja au o doză mare de virus în ei!Ăia oricum nu mai au altă șansă decât acolo...adică:Dumnezeu cu mila!

Editat de elmar
Link spre comentariu

Probabil cu "rumegatul" mancarii e o poanta.Noi,cel putin la inceput,n-am avut curaj sa mancam verdeturi negatite.Am inceput,treptat,apoi cu ridichi,ceapa,castraveti,s.a.Le freca sotia la sange!

In continuare pastram aproape aceleasi masuri ca la inceput...

Stie cineva care-i treaba cu Sputnik?Tot aud la televizor ca astia ne baga in cap ca nu exista virusu si alte tampenii.Eu aud acu prima data de ei...

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări