Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cati decedati de COVID-19 ati cunoscut personal?

Cati decedati de COVID-19 ati cunoscut personal?  

70 membri au votat

1. 1. Cati decedati de COVID-19 ati cunoscut personal?

• 0
      58
    • 1
      4
    • 2
      3
    • 3
      1
    • Mai mult de 3
      4

Postări Recomandate

30 minutes ago, Marele Savant said:

Cred ca e un fetis si asta...

Ce fetiş, e o pasiune macabra. 

10 minutes ago, elmar said:

....am avut impresia că m- am întors în timp ....judecând după mobilierul învechit și saloanele sărăcăcioase cu aceleași becuri atârnate pe perete.

D-aia e bine sa platim si taxe. Ca altfel de unde sa platim pentru dotari.

In rest, iti inteleg durerea cu parintii, nu e usor de trait.

Link spre comentariu
Acum 2 minute, Thunderer a spus:

D-aia e bine sa platim si taxe. Ca altfel de unde sa platim pentru dotari.

Așa o fi ...dar, unii plătesc de se rup taxe ...în schimb, alții sunt scutiți...și culmea, sunt scutiți cei care au și de unde da!

La noi se fac afaceri cu câștiguri uriașe din profit ...pentru că la noi sunt cele mai mici taxe!

Se spune că așa o să atragem investitori ....aiurea ! Vin, ne jupoie și pleacă cu punga plină!

De ce crezi că nemții și francezii  au cele mai performante spitale!? Taxele( pentru cei bogați) acolo, sunt pe bune ...nu imaginare!

Link spre comentariu

Pentru ca de furat se fura in toate tarile, dar in unele se fura mai generalizat.

Eu nu invinovatesc strainii, chiar de ei cer sa aiba dreptul sa fure (greu de crezut ca e o regula) insa romanii permit furtul. Deci, sa rezolvam problema cu noi romanii mai curand.

Link spre comentariu

Ba da ...eu îi învinovățesc și pe străini ...pentru că folosesc slăbiciunea românilor (în general,a celor care sunt săraci) pentru a-și atinge scopurile, fără scrupule.

Românii vor să ajungă și ei la masa bogaților ...și cum nu pot  ajunge în viața asta, caută o cale mai rapidă/ușoară! Și ....au găsit-o, își fură conaționalii !

Străinii ar trebui să ne dea o lecție de colegialitate și să ne ajute, nu să ne jupoaie cu propriile noastre mijloace!

Din păcate ....magia banului, este peste tot, irezistibilă!

Link spre comentariu

Pe vremea impuscatului se fura,mai bine zis se completa ce era lipsa.Multe tranzactii se faceau sub forma de troc.

Oricum ce s-a furat in ultimii 30 de ani depaseste ce s-a furat in vreo doua sute de ani anteriori!

Si elmar are dreptate.Suntem in continuare jupuiti de multinationale si banci!Si statul nu ia nicio masura!

Link spre comentariu

Atunci era alt fel de furt ...la  nivel mult mai jos!( fura omul o piuliță de la fabrică ...lua spagă un magazioner, pentru un tv color vândut pe sub tejghea...chestii de-astea mărunte)

Acum se fură de jos până sus...toți care pot, o fac!

Hoții mici ....sunt la fel ca atunci( cred că sunt mult mai puțini ca atunci) ....dar, pagubele cele mari  a acestei țări, le fac hoții instituționali ....cei care fură cu (zecile,sutele)milioane de Euro!

Editat de elmar
Link spre comentariu

Tineti capul in nisip, are sa va fie mai bine asa!

Stiti de ce nu se schimba nimic de peste 70 de ani (45 de ani de lumina si 30 de vandut TEC la taraba)? Pentru ca nu realizam ca vina ne apartine, tot timpul dam vina pe altul/altcineva/altceva.

Cum vrei sa schimbi rezultatul daca tu faci mereu acelasi lucru? 

Link spre comentariu

Nu ținem nici un cap în nisip...

Suntem prinși într-un cerc vicios din care nu putem ieși!

Știu că pare a ”miorița” ...dar, cam așa e!:rade:

E ușor să ne judeci ...ne știind nimic din ce se întâmplă în realitate aici!

Da știu...nu-s eu în stare să ”procesez”, ce știi tu!:rade:

Tu știi doar ce-ți trasmit unii ....pe care tu i-ai percepe că ar fi capabili de o schimbare .

Din păcate , lucrurile nu stau chiar așa ...și negru nu e așa de negru pe cât știi tu.

Iar,  albii sunt cam pătați ...și cu mare potențial de a se înegri mai mult ca primii amintiți!

Unii din noi, avem de -a face, zi de zi cu unii din ăștia despre care tu (și alții de pe afară) crezi(d) că-s pâinea lui Dumnezeu! 

Coboară cu picioarele pe pământ ....nu există așa ceva!

Editat de elmar
Link spre comentariu

Nu ai cu cine discuta. E mai usor sa fii victima (dar furand un pic de ici, de colo, nu mare lucru :secret) decat sa fii integru. Dar ce stiu eu cum e in România, de cand cu razboiul, foametea si ciuma recent anuntate in stirile care-mi "spun" ce trebuie sa "stiu". Te doare capul, nu alta.

Repet: nu poti avea rezultate diferite facand mereu acelasi lucru.

Link spre comentariu
Acum 27 minute, Thunderer a spus:

E mai usor sa fii victima (dar furand un pic de ici, de colo, nu mare lucru :secret) decat sa fii integru. 

Scuză-mă dar e o iluzie să crezi că poți fi integru pe această lume!

Probabil c-o să-ți dai și tu seama ....într-o vreme, când oi mai îmbătrâni!

La tine care a fost mișcarea, prin care ai devenit integru...ai fugit în țările înghețate!?

Păi scuze frate ...dar, dacă fugim toți de aici ...ce fel de oameni am fi, plecați pe aiurea?

Eu cred că n-aș fi mândru cu ce aș fi devenit ...chiar dacă o să am iluzia unui om integru!

Așa sunt eu ...alții, poate sunt mai voiajori din fire...stiu eu!?:scarpin

Editat de elmar
Link spre comentariu

nici nu poti sa-ti inchipui ce enervanti sunt astia aici. cand termina ce le-ai dat de lucru, vin pe capul tau sa-ti spuna ca au terminat si trebuie sa le dai altceva de lucru.

nu vor deloc sa invete sa frece menta, tziparul, maimutza sau alte sporturi nobile.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări