Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cati decedati de COVID-19 ati cunoscut personal?

Cati decedati de COVID-19 ati cunoscut personal?  

70 membri au votat

1. 1. Cati decedati de COVID-19 ati cunoscut personal?

• 0
      58
    • 1
      4
    • 2
      3
    • 3
      1
    • Mai mult de 3
      4

Postări Recomandate

Acum 1 oră, elmar a spus:

Nu frate...nu trebuie să se ducă nimeni să filmeze ...trebuie montat doar un sistem de camere cu DVR ...și aceste înregistrări să le fie puse la dispozitie familiei celui care a decedat!

Cum s-au pus camere la examene (învățământ,auto, itp) așa se putea face și un sistem în spitale ... cred că atunci nimeni nu va mai trage chiulul ...și își va face cât de cât treaba ...că altfel, ar putea fi trași la răspundere!

Dar ...cum asta e imposibil într-un spital, care face tot posibilul să ascundă gunoiul sub preș ...sigur va invoca diverse motive și nu va accepta astfel de control!

In cite tari ale lumii ai mai intilnit asa ceva? si mai ales unde ai auzit ca se filmeaza moartea unui bolnav in spital? cita lume si-ar dori o asemenea inregistrare?

Aberatii!

Link spre comentariu
1 oră în urmă, BRANCA a spus:

Problema nu e generalizata totusi.Am prins si locuri unde asistentele munceau pe branci!Puteai sa le plangi de mila!

Si eu, dar in UK! in conitiile in care lenjeria de pat se schimba in fiecare dimineata, pijamalele la 2 zile, tot atunci se distribuiau prosoape si cele necesare pentru dus, si restul probolemelor de igiena, samd

Link spre comentariu
Acum 41 minute, Marele Savant a spus:

In cite tari ale lumii ai mai intilnit asa ceva? si mai ales unde ai auzit ca se filmeaza moartea unui bolnav in spital? cita lume si-ar dori o asemenea inregistrare?

Aberatii!

Spre exemplu eu aș dori să văd dece anume a murit ...de boală? Sau de neglijenja, indolența celor care ar trebui să fie acolo ...la capul bolnavilor!

Cu aceaste camere instalate (funcționale) ....toți de acolo trebuie să își facă treaba!

Poate nu sunt(încă) spitale cu așa ceva implementat ...dar , la noi, cred că ar trebui să fie ...mai ales acum, când nimeni nu mai poate vedea bolnavul  în spital ...

Dacă se face bine ...bine, dacă nu, nici în coșciug nu-l mai pot vedea.

Editat de elmar
Link spre comentariu
Acum 28 minute, dan cod a spus:

Chiar credeți ca e asa? Nu zic ca nu sunt excepții dar se lucrează în spitale de numa. Asta nu o zic de la TV ci știu exact ce vorbesc. 

Sau locuiți scuze expresia în zone cu leneși, blegi și tâmpiți. 

In unele spitale .

Ca sunt multe dedicate guvidului care au 1-2 maxim 10 pacienti .

In rest , bate vantul ...

Link spre comentariu

Eu am locuit aproape 25 de ani linga un spital. m-am nimerit adesea sa vad la intrarea/iesirea din schimb sa vad stoluri de zeci si zeci de persoane de sex feminin intrind sau iesind pe poarta. ceea ce corespunde cu organigrama, adica mai jmulte sute de persoane! dar de cite ori am avut probleme prin spital (profesionale doar pina acuma) trebuiu eforturi pentru a gasi un angajat, de obicei erau doua/trei femei pe etaj, mult sub ''efectivul de control''! nici macar in cabinetele medicilor la facut cafea nu erau! totusi spitalul era mentinut foarte, foarte curat si nu mirosea a dezinfectat de proasta calitate de te face sa vomiti daca stai mult acolo! asa ca m-am gindit ca vin, semneaza condica si daca nu sint probleme pleaca acasa, raminind sa lucreze prin rotatie!

Poate vorbesc cu pacat, dar cineva care este in tema spunea ca in acesta perioada, cei care se interneaza doar pentru a-si face stagiul de ''spitalizare'' necesar pentru pensionarea medicala, nu mai au curaj pentru moment sa riste un sejur la spital! nu sint in tema, imi este jena sa intreb medicii pe care-i cunosc, dar la citi pensionati medical cunosc, care nu arata suferinzi si nici nu duc paharul la ureche,  nu pare asa de imposibil!

1 oră în urmă, elmar a spus:

Spre exemplu eu aș dori să văd dece anume a murit ...de boală?

Cred ca e un fetis si asta, sa vezi cum mor cei apropiati, mai ales internati in spital! ce se poate vedea in filmare, ca nu a stat cite un medic si o asistenta linga fiecare bolnav zi si noapte?

Link spre comentariu

Cati cunoscuti, rude, prieteni au murit de cancer ? Ati fost vreodata intrun spital de oncologie ? Aveti idee prin ce suferinte trece un astfel de bolnav. Nu, noi tinem asintomatici de covid 14 zile in spital, ii tratam cu paracetamol si vitamina C, iar adevaratii bolnavi nu au acces la operatii, tratamente, analize, investigatii si mor acasa ! Asta e un genocid, o dictatura medical-politica, spuneti-i cum vreti, dar nu e normal ce se intampla !

Link spre comentariu
Acum 4 minute, cmariuss a spus:

Cati cunoscuti, rude, prieteni au murit de cancer ? Ati fost vreodata intrun spital de oncologie ? Aveti idee prin ce suferinte trece un astfel de bolnav. Nu, noi tinem asintomatici de covid 14 zile in spital, ii tratam cu paracetamol si vitamina C, iar adevaratii bolnavi nu au acces la operatii, tratamente, analize, investigatii si mor acasa ! Asta e un genocid, o dictatura medical-politica, spuneti-i cum vreti, dar nu e normal ce se intampla !

Like

Link spre comentariu

Din fericire n-am avut de a face cu spitalul în zilele astea cu covid19...și sper să rămână așa!

Dar, când a murit tata(acum 6 ani)...și  când am întrat în spital(județean), după o perioadă de 25 de ani ....am avut impresia că m- am întors în timp ....judecând după mobilierul învechit și saloanele sărăcăcioase cu aceleași becuri atârnate pe perete.

Din punct de vedere ”șpagă” erau la zi ....nu mișca nimeni un deget fără să primească ”o atenție”!

Nu mai vorbesc că am rămas cu o impresie de ”bisericuțe” între doctori...între cei tineri și (deocamdată) curați ( care nu primesc bani/spagă pentru a-și face treaba, pentru care au fost angajați acolo) și cei bătrâni (șefii cei mari) care sunt spăgari și care au în subordine pe toți asistenții și infirmierii șpăgari!

Am avut senzația că tatăl meu era un fel de sac de box ....între aceste bisericuțe ...și că ăia care erau cu ”șefu” făceau fel de fel de ”strâmbe” celolalți doctori mai tineri ... 

Era un fel de război  mut ....din care ieșeau învingători cei corupți...

Pacienții erau vai de capul lor ....mai ales dacă nu erau sub aripa ”babalâcilor” corupți!

Eu...am considerat că e mai bine să-l tin departe de acești jnapani...mare greșeală!

L-am scos de acolo, cu picioarele în față, după 3 săptămâni de suferință...și asta, s-a întâmplat, doar după o noapte în care l-am lăsat bine !

Numai Dumnezeu știe ce s-a întâmplat în noaptea aia ...că nimeni nu spunea nimic!

Toți ”dormeau” atunci când i s-a făcut rău și l-au dus la ”reanimare”!

De aceia eu aș fi dat orice pentru o înregistrare video a acelei nopți...

Editat de elmar
Link spre comentariu
Acum 2 minute, cmariuss a spus:

noi tinem asintomatici de 

ce-s aia?

Decesul de covid e o chestie relativa care serveste anumite interese. Cand e nevoie se declara mai multi morti, pe urma nu se mai declara ca sa zicem ca au fostluate masuri bune, iar trebuie lansat valul doi, trei s.a.m.d.

Bani sa iasa.

Pana la urma nu se moare de covid, la fel cum nu se moare de Alzheimer, ci datorita complicatiilor provocate de acesta.

La mine a murit o matusa, in Ro la sfarsitul lunii iunie, a fost declarata fara covid, ca asa era trendul, pe redeschidere, a murit in spital din cauza de hemoragie digestiva si ce o mai fi avut. Era batrana, sub tratament cu anticoagulante de ani de zile, era un sfarsit previzibil. Oare l-a grabit virusul, o mai ducea 2-3 ani, cine poate sa stie ? Probabil ca o mai ducea un pic, dar asta e realitatea, ai trecut de 60 de ani, e greu sa nu ai vreo boala care necesita medicatie permanenta si ceva vulnerabilitati, esti la pensie, nu mai produci bani, ura si la gara. 

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări