Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cati decedati de COVID-19 ati cunoscut personal?

Cati decedati de COVID-19 ati cunoscut personal?  

70 membri au votat

1. 1. Cati decedati de COVID-19 ati cunoscut personal?

• 0
      58
    • 1
      4
    • 2
      3
    • 3
      1
    • Mai mult de 3
      4

Postări Recomandate

Intreb si eu, nu chiar offtopic:

1. Aia de ati cumparat tone de hartie igienica in Martie, mai aveti din ce ati cumparat? 

2. V-ati schimbat ritualul la căcăstoare de cand cu criza hartiei igienice? Aveti mai multe sau mai putine scaune?

39 minutes ago, merck said:

107004592_3087334568059381_6453823614308

Aia fu epoca de lansare a hot-dog-ului. Sa luam ce e bun din ce a fost rau.

Link spre comentariu
Acum 4 ore, Marian a spus:

Budimex, Sf Ioan ( sos Vitan ) internari si interventii chirurgicale; 

Clinica Sanador, clinica Medlife, institutul Fundeni, Spitalul Pantelimon, diverse vizite medicale;

Astea doar cele din capitala.

Client fidel al judeteanului din Tgv, unul din medicii curanti era pe atunci nou venit, acum e deja in varsta si probabil aproape de pensie.

Sa continui?

Poti sa zici si numele doctorului, sa vad daca am auzit de el. Daca e bun e trebuie sa ne mandrim cu el. Eu nu stiu decat unul singur la spitalul judetean care nu accepta nici macar o cafea de la un cunoscut cand era la serviciu, Dr. Deftu, la reumatologie, o specialitate marginalizata.

MedLife a cumparat si clinicile Polimed. Cand era una singura, un bun doctor cardiolog a murit acolo cand isi facea jobul suplimentar, pentru ca nu a fost capabil nimeni sa-i dea primul ajutor.

Link spre comentariu
Acum 3 ore, BRANCA a spus:

Merck.Eu nu stiu de la sora mea din Canada chestia cu ambulanta.Cu prima ocazie intreb.

Iar in UE nu e peste tot gratuit sistemul medical.Ba mai exista si forme de defalcare a tratamentului medical functie de cat ai cotizat!A incercat si la noi un ministru liberal,in trecut,sa impuna asa ceva.Nu mai tin minte din ce tara UE luase modelul.Sa zic Belgia?

Si nu mai aruncati "pisicu" in ograda celor dinainte de '89.Inainte de astia situatia asistentei medicale era aproape catastrofala.S-a implementat cu costuri foarte mari un sistem care sa asigure accesul intregii populatii.N-a fost perfect,dar pe asta il mostenim.Si,culmea,azi avem o asistenta medicala la tara mai proasta ca inainte!!

Branca, nu prea vorbesti cu sora Unde e si de cat timp.

Merck zi tu cat costa ambulanta, daca stii asa de bine?

Link spre comentariu

Aaaa... acum la ce ne mai ții în suspans, zi-ne direct, cât costă ambulanța pe acolo prin țările ghețoase!

Da să nu ne spui că trebuie să-ți vinzi casa ...că nu te cred!:rade:

Eu am văzut ceva seriale pe la tv cu transportatorii ghețurilor ...tot pe acolo prin zonă...

Tot așa e și cu ambulanța?...vin pe deasupra lancurilor înghețate...unde pârâie gheața sub ele?:hdgfhgdf

Editat de elmar
Link spre comentariu

Doar ca divertisment, Merck (cu nick de concern de medicamente, el presupus distribuitor) a cui clona este?, omul  a intrat scurt si decis la bodega unde face reclama pozitiva/negativa la anumite medicamente si mai intra la Lampi. Cin' sa fie, cin' sa fie?

Pt CURiosul cu hartia igienica de mai sus iata ca altii (anglosaxonii) sunt mai cufuriti ca romanii

zice: (Intreb si eu, nu chiar offtopic:

1. Aia de ati cumparat tone de hartie igienica in Martie, mai aveti din ce ati cumparat? 

2. V-ati schimbat ritualul la căcăstoare de cand cu criza hartiei igienice? Aveti mai multe sau mai putine scaune?)

https://www.mediafax.ro/stirile-zilei/producatorii-de-hartie-igienica-nu-mai-fac-fata-lucram-deja-non-stop-e-fara-precedent-ce-se-intampla-18996793

https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/supermarketurile-din-australia-rationalizeaza-consumul-de-hartie-igienica-dupa-o-explozie-de-noi-cazuri-de-coronavirus-1329078

Sa-ti fie rusine.....

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări