Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cati decedati de COVID-19 ati cunoscut personal?

Cati decedati de COVID-19 ati cunoscut personal?  

70 membri au votat

1. 1. Cati decedati de COVID-19 ati cunoscut personal?

• 0
      58
    • 1
      4
    • 2
      3
    • 3
      1
    • Mai mult de 3
      4

Postări Recomandate

2 hours ago, elmar said:

Chiar dacă ai pus cuvântul în ghilimele,  spui exact, ce faci tu acum (și de 34 de ani) VIZITEZI spitale ...da să te duci în stare mai gravă să nu te poți ridica din pat să te duci la wc și atunci să-mi spui tu cum e la spital!

Bati campii ca un idiot asa cum faci de obicei tu.

Amice habar n-ai tu ce am petrecut eu prin spitale. Habar n-ai tu cate am vazut prin spitale.

Habar n-ai tu de cate ori medicii ma dadusera mort. Habar n-ai tu cate luni nici in fund n-am putut sa ma ridic. Habar n-ai tu ca a trebuit sa invat din nou sa merg. Habar n-ai tu cati medici am vizitat si toti ziceau ca n-au ce face. Habar n-ai tu ca in 86 am fost pur si simplu rupt in 2 ( aproape la propriu ).

Asa ca taci dracu din gura, si nu te mai baga unde nu-ti fierbe oala, nu mai da diagnostice pe metoda presupusului ca ma scoti din sarite!

Trolu naibii... ca nu pricep de ce nu esti scos o data definitiv de pe forum!

Link spre comentariu
Acum 2 minute, Marian a spus:

Bati campii ca un idiot asa cum faci de obicei tu.

Amice habar n-ai tu ce am petrecut eu prin spitale. Habar n-ai tu cate am vazut prin spitale.

Habar n-ai tu de cate ori medicii ma dadusera mort. Habar n-ai tu cate luni nici in fund n-am putut sa ma ridic. Habar n-ai tu ca a trebuit sa invat din nou sa merg. Habar n-ai tu cati medici am vizitat si toti ziceau ca n-au ce face. Habar n-ai tu ca in 86 am fost pur si simplu rupt in 2 ( aproape la propriu ).

Din 86 până acum habar n-ai  câte s-au schimbat...și , acum, Doamne ferește să ajungi în situația de a fi imobilizat în pat și să ai nevoie de ”asistență medicală”!

Sper ca ție să-ți surâdă Dumnezeu și să ai parte de o îngrijire bună ... de la unii care își fac treaba( pentru care sunt angajați acolo ...fără ”atenții”) cu  plăcere !

Dar nu mă obliga pe mine să accep ...ceea ce nu pot ...din proprie experiență!

Șii...n-am înțeles dece trebuie să mă jignești și să-mi vorbești așa...eu cred că am fost cât se poate de cuviincios...oare Putin să fie de vină!?

Link spre comentariu

O vina mare in problema ridicata o are si sistemul nostru.Baiatul meu cel mare a lucrat o perioada in Anglia."Anexe" colaterale la ingrijire varstnici,inclusiv in spitale.La aia e ordine si disciplina.Daca cineva nu-si executa obligatiile de serviciu "zboara" imediat!La usa pot fi 5-10 inlocuitori imediat!Si nimeni,mai ales femeile,nu da cu piciorul la un job relativ bine platit,fara somaj,din care iesi linistit cu pensia asigurata!La fel e si in Canada...Cine tolereaza la noi si de ce tampeniile din spitale?

Link spre comentariu
52 minutes ago, elmar said:

Șii...n-am înțeles dece trebuie să mă jignești și să-mi vorbești așa...eu cred că am fost cât se poate de cuviincios

Bai .... ca sa intelegi, trebuie sa fi trait exact ce a trait el si apoi sa vezi daca nu-ti sare mustarul cand un altul ca tine vine si iti scrie ce i-ai scris tu lui!

Tu nu stii prin ce a trecut dar stii tu ca el vorbeste in necunostinta de cauza! Daca timp de 34 de ani este "client fidel" spitalelor, crezi ca vorbeste in necunostinta de cauza? 

52 minutes ago, elmar said:

Din 86 până acum habar n-ai  câte s-au schimbat

Pai el timp de 34 de ani unde a fost sa-si rezolve (mai corect este taraie) boala, in carciuma???

P.S. Tu si altii cu comunismul vostru tampit nu faceti decat sa mentineti aceasta stare chiar si dupa 30 de ani dupa revolutie. Nu-ti place ce este in spitale dar cum lupti tu practic impotriva acestei situatii???

Editat de merck
Link spre comentariu

Budimex, Sf Ioan ( sos Vitan ) internari si interventii chirurgicale; 

Clinica Sanador, clinica Medlife, institutul Fundeni, Spitalul Pantelimon, diverse vizite medicale;

Astea doar cele din capitala.

Client fidel al judeteanului din Tgv, unul din medicii curanti era pe atunci nou venit, acum e deja in varsta si probabil aproape de pensie.

Sa continui?

Nu scriu asta ca sa ma laud, ca probleme ca ale mele n-a vazut niciunul dintre medicii vizitati, ci o spun ca sa priceapa trolul de serviciu al bodegii ca eu am fost si raman client fidel al spitalelor de prin 86 pana cand oi muri, adica sunt mult mai informat decat ar putea el vreodata sa fie, despre tot ce se intampla cu pacientii o data internati in spital. Și normal ca iti sare tandara cand vine unu care habar n-are ce si cum dar are tupeul sa-ti spuna ca nu stii, ca stie el mai bine, cand eu de-o viata traiesc prin spitale...

Cum dracu sa nu ma enervez...

Link spre comentariu
Acum 26 minute, merck a spus:

Pai el timp de 34 de ani unde a fost sa-si rezolve (mai corect este taraie) boala, in carciuma???

La să frate ...că nu numai el a avut de a face cu sistemul ăsta...după cum am povestit pe aici ...eu am avut de a face ....și eram conștient/sănătos...nu bolnav!Da!?

Nu știu ce crede el că face ...susținând un sistem putred de corupt.Eu am obligația morală să spun exact ce am pățit eu acolo!

Probabil, că pentru el ...sistemul medical actual e o barcă de salvare ...dar, până când!?

Covidul e aproape ...și odată intrat în colimatorul lor( a celor din spitale) ...adio și la gară!

Eu nu  doresc la nimeni  să cunoască acel sistem ...din interior și ca bolnav țintuit la pat!

Acum ...în condițiile date ...e foarte posibil ca mulți din noi să ajungem acolo( obligatoriu ...după lege)...și cei care nu se mai pot apăra( ne fiind conștienți sau grav bolnavi) probabil că o să aibă un șoc ...(din păcate, nu de la boală)

De aceea, eu trag un semnal de alarmă ...ca să se deștepte toți cei care cred că dacă se îmbolnăvesc ...se vor duce la spitalul minune și le vor lua boala cu mâna!Aiurea ...vor avea cea mai grea experiență din viața lor ...mai ales dacă au complicații grave!

Editat de elmar
Link spre comentariu
Acum 5 minute, sesebe a spus:

Du-te la plimbare ca nu stii ce spui!

Indemn adresat lui Elmar.

OK! Dacă zici tu??Băgăm capul în nisip ca struții ...și zicem că nimic rău nu ni se va întâmpla!

Nu uita ...viața e scurtă  și orice alegere greșită ...poate fi fatală!

Editat de elmar
Link spre comentariu
3 minutes ago, elmar said:

OK! Dacă zici tu??Băgăm capul în nisip ca struții ...și zicem că nimic rău nu ni se va întâmpla!

Nu uita ...viața e scurtă  și orice alegere greșită ...poate fi fatală!

Te-am intrebat clar: cum lupti tu impotriva sistemului actual din spitale? Sper sa nu ai pretentia sa spui ca scriind pe elforum lupti impotriva acestui sistem.

Link spre comentariu
Acum 1 minut, merck a spus:

Sper sa nu ai pretentia sa spui ca scriind pe elforum lupti impotriva acestui sistem.

Șiii? ce ai vrea să fac? Să mă lupt cu o caracatiță care are tentaculele întinse peste tot în acest sistem de rahat!?

Scriu și eu aici...sau mai bine urlul în pustiu...nu!?

Link spre comentariu
Acum 50 minute, merck a spus:

P.S. Tu si altii cu comunismul vostru tampit nu faceti decat sa mentineti aceasta stare chiar si dupa 30 de ani dupa revolutie. Nu-ti place ce este in spitale dar cum lupti tu practic impotriva acestei situatii???

Și lasă comunismul ...e istorie ...acum e vorba de oameni ...care nu se mai satură de bani!

Comunismu e scuza multora ...ca să facă fel  de fel de fărădelegi !

Și în cele mai dure societăți capitaliste ...toate relele de acolo sunt puse tot pe spatele comunismului...Asta e o boală de care nu vom scăpa niciodată( mai ales cu cât vom înainta în ”capitalismul măreț” ...rămas fără sperietoarea lui--- comunismul)

Link spre comentariu
29 minutes ago, elmar said:

Șiii? ce ai vrea să fac? Să mă lupt cu o caracatiță care are tentaculele întinse peste tot în acest sistem de rahat!?

Scriu și eu aici...sau mai bine urlul în pustiu...nu!?

Pai daca tu refuzi lupta mi se pare corect sa taci si din gura. De ce nu deschizi macar un topic aici la diverse: cum putem lupta cu actualul sistem de sanatate pentru a ajunge in viitor la un sistem de sanatate performant! Macar asa aflii si tu cum lupta altii pentru ca sa schimbe ceva in sistemul asta putred.

comunismul este istorie, dar mostenirea lui este vie si astazi.

Link spre comentariu
Acum 5 minute, merck a spus:

Pai daca tu refuzi lupta mi se pare corect sa taci si din gura. De ce nu deschizi macar un topic aici la diverse: cum putem lupta cu actualul sistem de sanatate pentru a ajunge in viitor la un sistem de sanatate performant! Macar asa aflii si tu cum lupta altii pentru ca sa schimbe ceva in sistemul asta putred.

comunismul este istorie, dar mostenirea lui este vie si astazi.

Păi luptă cineva să schimbe acest sistem!? Mă îndoiesc ...sunt unii care se folosesc de aceste probleme din sistem ...ca să-l poată controla în beneficiul lor ...și cam atât!

O fi mulți  foști comuniști ...majoritatea bătrâni, ieșiți de mult din ”joc”!

Dar ...în capitalism. dacă vrei să nu-ți asumi greșelile și abuzurile, dai vina pe comunism și comuniști...și ”te-ai scos”!:da

Link spre comentariu

Ar trebui modificat regulamentul bodegii, ar trebui interzise discutiile legate de politica, religie si noua religie guvizarea fortata. Deja au aparut jigniri , atacuri directe la persoana, orice spui contra esti luat la 11m.Trebuie sa credem cu tot sufletul nostru in noua religie, pentru cei care cartesc, exista biblia (adica netul), totul se baga in cap ca la pocaiti.

Corul pastorilor adevar graieste...:))))))))

Link spre comentariu
1 hour ago, elmar said:

Păi luptă cineva să schimbe acest sistem!? Mă îndoiesc 

Te indoiesti degeaba. 

Am facut lobby cat am putut pentru concurenta (spargerea monopolului actual al sistemului medical din Romania). De ani buni membrii din familie si din cercul de prieteni evita cat pot sistemul de stat.

https://www.reginamaria.ro/clinici

mai sus ai o lista de policlinici (sunt si spitale). Cand concurenta va fi reala (si incet incet se ridica si spitalele private - policlinicile sunt deja ok) atunci sa vedem daca nu se va schimba ceva si in sistemul de stat. Eu sunt adeptul concurentei. Fara concurenta nu se poate obtine calitate la pret mic. 

Da, la Regina Maria, trebuie sa bagi mana in buzunar (nu lucreaza cu casa de asigurari) dar nu se poate face ceva fara un minim de efort.  Maica-mea mi-a zis ca si pensionarii se indruma intre ei: du-te la Regina Maria ca sunt buni!

Editat de merck
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări