cornel1962 Postat Iulie 13, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2020 ...se pare ca se practica peste tot aceasta metoda, dar ma intreb, cu garantia cum se descurca ? . Sau nu mai conteaza, banii si d-zeu cu mila ! La tv-ul prezentat, am recuperat baretele si le-am pus leduri noi. Este OK acum ! 1 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 13, 2020 Partajează Postat Iulie 13, 2020 1 oră în urmă, cornel1962 a spus: ...se pare ca se practica peste tot aceasta metoda, dar ma intreb, cu garantia cum se descurca ? . Sau nu mai conteaza, banii si d-zeu cu mila ! La tv-ul prezentat, am recuperat baretele si le-am pus leduri noi. Este OK acum ! Nu mai bine il reparai ca Dorel ce tot te complici 1 Link spre comentariu
cornel1962 Postat Iulie 13, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2020 Acum 3 minute, Florinel TV a spus: Nu mai bine il reparai ca Dorel ce tot te complici Te tii de glume Florinel, ai uitat ca bataia doare... Vrei sa vina peste cateva zile cu el ,ca s-a stricat ! Adevarul este, ca de multe ori sunt de vina si clientii si cred ca ati auzit cu totii expresia " Sa ma coste si pe mine mai putin ! " Asta e.... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 13, 2020 Partajează Postat Iulie 13, 2020 Acum 1 oră, cornel1962 a spus: ca de multe ori sunt de vina si clientii si cred ca ati auzit cu totii expresia " Sa ma coste si pe mine mai putin ! " Asta e.... De cati bani da clientul atat sa tina tv-ul cat sta bani in buzunar Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum