Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

samsung UE32F4510 se opreste dupa 2 minute

attilaa0

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• attilaa0

10

• Florinel TV

2

• Mihai85

1

• iuliantv

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Da, este RAM.

Nu exista niciun OneNand pe placa... Tu ai facut printscreen-ul dupa ce ai scris firmware-ul emmc-ului si deaceea partitia de boot nu era configurata.

Eu m-am bazat pe informatiile din Log....Am specificat ca nu aveam placa in fata si nici nu am cautat pe internet sa vad cu ce este echipata. Data viitoare cand te mai conectezi la vreun emmc faci printscreen inainte sa operezi vreo schimbare in setarile lui sau sau sa il scrii.

Pe eMMc este firmware-ul tv-ului..

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Da!Azi am avut timp de acest tv ,am gasit un continut de emmc si l-am rescris ,cu succes.Defectul s-a remediat.

Mai ramane sa vad daca reusec cu CI card ceva.

Link spre comentariu

Ok. Aveam "pe masa de operatie" unul si m-am gandit ca (poate) ai nevoie de dump...

Data viitoare cand mai suspectezi ca problema este de la eMMC, nu mai scrie firmware-ul controlerului. Prima data verifici lifetime, SN, CID...si toate datele vitale ale eMMc-ului.

Dupa rescrierea firmware-ului, eMMc-ul este ca unul nou (asta nu inseamna ca reinvie celule moarte din el....). Trebuie reparat csd-ul si boot apoi rescrise toate partitiile.

LifeTime.png

LifeTimeR.png

Info.png

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Va multumesc inca odata pentru asistenta si explicatii.Voi revine cu un raspuns daca am rezolvat CI card-ul.

Al doilea program  (din poza a 2 -a )  este compatibil cu interfata Easy Jtag?Multumesc!

Link spre comentariu

Nu, este alt jtag “mai complex” . Key-ul de la Ci-card n-am idee unde este stocat. Teoretic pe partitia de boot sau RPMB. Dar RPMB-ul este Clean, deci nu sunt acolo. La alte Device-uri asa este...

Poti jongla, de ex: sa scrii dump-ul vechi inapoi, si sa scrii pe rand partitiile. Sa lași ROM1 original si sa scrii doar partitia de boot (ROM2) de la alt tv si viceversa. Aici, unde lucrez eu, nu intereseaza pe nimeni interfata de CI-card si nu mi-am bătut capul sa vad pe ce partitie se afla key-ul... 

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări