Adriano78 Postat Iulie 12, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2020 1 hour ago, Gabriel_S said: 8494 de ore nu-i mult, înseamnă undeva la un an. Luminozitatea și contrastul nu-i tot una cu backlight-ul Testat cu priza inteligenta daca ridic luminozitatea si contrastul creste si consumul in W mult parea mea e ca baga curent mai mare in leduri cel putin la philips cand ridic contrastul Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Iulie 12, 2020 Partajează Postat Iulie 12, 2020 Acum 26 minute, Adriano78 a spus: Testat cu priza inteligenta daca ridic luminozitatea si contrastul creste si consumul in W mult parea mea e ca baga curent mai mare in leduri cel putin la philips cand ridic contrastul Poate se transforma-n plasma când ridici contrastul mai știi? Priza inteligenta, ui ui, știi gluma aia cică ai tv smart, telefon smart, priza smart, frigider smart, practic ai rămas singurul prost din casa 1 Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 12, 2020 Partajează Postat Iulie 12, 2020 Acum 6 ore, Adriano78 a spus: Testat cu priza inteligenta daca ridic luminozitatea si contrastul creste si consumul in W mult parea mea e ca baga curent mai mare in leduri cel putin la philips cand ridic contrastul posibil sa aveti dreptate avand in vedere ca spuneti ca nu are nivel backlight in menu , daca nu uit cu prima ocazie cand intalnesc un philips fara setare backlight in menu,am sa verific curentul pe leduri la actionarea contrast si luminozitate menu,e bine de stiut Link spre comentariu
Adriano78 Postat Iulie 12, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2020 6 hours ago, Gabriel_S said: Poate se transforma-n plasma când ridici contrastul mai știi? Priza inteligenta, ui ui, știi gluma aia cică ai tv smart, telefon smart, priza smart, frigider smart, practic ai rămas singurul prost din casa Ce glumeti esti, oricum cred ca il dau retur si pe asta dupa 3 ore de functionare frige in spate capacul cred ca ajunge la 80 90 de grade placa de baza daca frige in halul ala capacul de plastic aragazele astea care functioneaza la temperatura mare rau nu au viata lunga din cauza caldurii se duc condensatoarele repede la cum vad eu televizorul asta nu tine 4 ani fara sa se strice Link spre comentariu
Adriano78 Postat Iulie 12, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2020 1 minute ago, iuliantv said: posibil sa aveti dreptate avand in vedere ca spuneti ca nu are nivel backlight in menu , daca nu uit cu prima ocazie cand intalnesc un philips fara setare backlight in menu,am sa verific curentul pe leduri la actionarea contrast si luminozitate menu,e bine de stiut Cum vine el setat din fabrica in aplicatia de youtube are contrastul la 100% se vede super stralucitor dar si consum mare rau cu un videoclip 4k ajunge la 120W consum daca scad contrastul sub 50% scade consumul foarte mult cum l-am setat acum cu luminozitatea la 45% si contrastul la 35% are un consum intre 67W si 71 in functie de imaginea care o are in momentul ala si cat de luminoasa e scena Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 12, 2020 Partajează Postat Iulie 12, 2020 Chiar acum, Adriano78 a spus: Cum vine el setat din fabrica in aplicatia de youtube are contrastul la 100% se vede super stralucitor dar si consum mare rau cu un videoclip 4k ajunge la 120W consum daca scad contrastul sub 50% scade consumul foarte mult cum l-am setat acum cu luminozitatea la 45% si contrastul la 35% are un consum intre 67W si 71 in functie de imaginea care o are in momentul ala si cat de luminoasa e scena Daca ar consuma ledurile 120W ar lua foc si chemi pompieri Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 12, 2020 Partajează Postat Iulie 12, 2020 Acum 14 minute, Adriano78 a spus: cu un videoclip 4k ajunge la 120W Crezi ca teveul merge doar cu ledurile ?!!! Acum 5 minute, Florinel TV a spus: Daca ar consuma ledurile 120W ar lua foc Link spre comentariu
Adriano78 Postat Iulie 12, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2020 42 minutes ago, razvan-l1 said: Crezi ca teveul merge doar cu ledurile ?!!! Daca opresc ecranul din meniu ajunge la 30w, ecranul ledurile consuma mult, nu imi place ca se incalzeste foarte tare in partea din spate unde are placa de baza parca se incalzeste prea tare Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Iulie 12, 2020 Partajează Postat Iulie 12, 2020 1 oră în urmă, Adriano78 a spus: Ce glumeti esti, oricum cred ca il dau retur si pe asta dupa 3 ore de functionare frige in spate capacul cred ca ajunge la 80 90 de grade placa de baza daca frige in halul ala capacul de plastic aragazele astea care functioneaza la temperatura mare rau nu au viata lunga din cauza caldurii se duc condensatoarele repede la cum vad eu televizorul asta nu tine 4 ani fara sa se strice Nu condensatorii sunt problema ci procesoarele și asta nu numai la Philips... dar deja intram în aspecte de proiectare. Cam toată electronica e calculata la un anumit număr de ore, din ce în ce mai mic Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 13, 2020 Partajează Postat Iulie 13, 2020 Acum 15 ore, Florinel TV a spus: Daca ar consuma ledurile 120W ar lua foc si chemi pompieri de ce te miri? la 43 inch un consum de 130w e normal,ca pe el poate e trecut 80w e cu totul altceva,asa trec mai toti un consum mediu.ca prostul ce cumpara nu stie adevarul Link spre comentariu
Adriano78 Postat Iulie 13, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2020 Am gasit pe net t-con pentru modelul asta si din cate se pare are panoul ecranul de la BOE china nu de la LG modelul care l-am dat retur 43pus6504 avea panou de la Lg, parca imi sta pe creier ca nu are panou lg modelul asta mai am 20 si ceva de zile timp in care il pot da retur la emag si sa iau alt model ma gandeam la un LG, 108 cm, 43UM7450PLA, 4K Ultra HD nu stiu cat de bun e si asta si daca se merita? https://www.emag.ro/televizor-led-smart-lg-108-cm-4k-ultra-hd-43um7450pla/pd/D6R8FQBBM/?ref=fav_pd-title Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 13, 2020 Partajează Postat Iulie 13, 2020 Acum 2 ore, Adriano78 a spus: Am gasit pe net t-con pentru modelul asta si din cate se pare are panoul ecranul de la BOE china nu de la LG modelul care l-am dat retur 43pus6504 avea panou de la Lg, parca imi sta pe creier ca nu are panou lg modelul asta mai am 20 si ceva de zile timp in care il pot da retur la emag si sa iau alt model ma gandeam la un LG, 108 cm, 43UM7450PLA, 4K Ultra HD nu stiu cat de bun e si asta si daca se merita? https://www.emag.ro/televizor-led-smart-lg-108-cm-4k-ultra-hd-43um7450pla/pd/D6R8FQBBM/?ref=fav_pd-title care modelul asta? ca ati pus poze cu un tv desfacut in care se vede clar t.con lg Link spre comentariu
Adriano78 Postat Iulie 13, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2020 (editat) 45 minutes ago, iuliantv said: care modelul asta? ca ati pus poze cu un tv desfacut in care se vede clar t.con lg Modelul care il am eu acum 43PUS6704/12 are panou de la BOE cel din poza unde se vede placa de baza sursa si t-con e modelul 43pus6504 cu panou lg la telefoanele mobile cei de la BOE fac ecrane mai bune decat cei de la LG huawei mate 20 pro cele cu ecran de la lg aveau probleme majoritatea se inverzea ecranul si apareu dungi verzi in schimb cele de la boe net superioare fara probleme acum eu nu stiu daca la televizoare ecrane mari 4k cum am eu sunt mai bune cele de la boe sau lg am pus un ventilator de pc in spate la televizor baga aer rece prin gaurile unde se afla placa de baza si acum vad ca dupa 2 ore de functionare ramane rece nu mai frige plasticul de la capacul din spate Editat Iulie 13, 2020 de Adriano78 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 13, 2020 Partajează Postat Iulie 13, 2020 Acum 7 ore, iuliantv a spus: de ce te miri? la 43 inch un consum de 130w e normal,ca pe el poate e trecut 80w e cu totul altceva,asa trec mai toti un consum mediu.ca prostul ce cumpara nu stie adevarul Daca un tv de 43 LED onsuma 130W atunci un LCD consuma 1500W, atunci plasma consuma 15000W Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 13, 2020 Partajează Postat Iulie 13, 2020 (editat) Acum 42 minute, Florinel TV a spus: Daca un tv de 43 LED onsuma 130W atunci un LCD consuma 1500W, atunci plasma consuma 15000W nu stiu de ce mai toata lumea ,crede ca un tv ,,led ,, are un consum mult mai mic decat un lcd clasic? nu intotdeauna ,in mare parte da,exact ca si cu tv-ul crt versus lcd sant tv-uri ,,led,, ce consuma mai mult decat un lcd ,aceiasi marca philips aceiasi diagonala ,cam celeasi functii doar un usb la cel ,,led,, si citez pe altii sa se vada ca diferenta nu e foarte mare cum se spune ,,Pentru ca de la teorie la practica de multe ori diferentele sunt mari, am hotarat impreuna cu echipa AVstore sa facem un experiment. Am pus fata in fata, doua display-uri bazate pe tehnologia LED (Sony KDL-40EX720 si Samsung 40D6500) si un display bazat pe tehnologia plasma (Panasonic TX-P42GT30 E). Fara a avea pretentia ca au o relevanta de 100%, aveti mai jos imagini cu cele trei display-uri si concluziile noastre dupa testarea „fata in fata”.,, ,,–consumul de energie electrica: in decursul timpului marii producatori de ecrane cu plasma au ameliorat acest aspect, in zilele noastre diferenta de consum intre un ecran LED si unul cu plasma nu este una uriasa. Din acest test, ecranul cu plasma Panasonic consuma 130w, LED-ul Samsung 100w si LED-ul Sony 65w. Acesta din urma are consumul declarat avand functia eco activata si modificand luminozitatea ecranului in functie de lumina din camera, altfel ar fi fost foarte aproape de Samsung. Dupa cum se observa, diferentele nu sunt foarte mari. Daca luam in calcul ca o placa video perfomata poate ajunge la un consum de 300w, iar masina de spalat consuma 2000w ajungem la concluzia diferenta pentru un utilizator casnic care foloseste tv-ul in medie 4-6 ore/zi nu este foarte mare.,, Editat Iulie 13, 2020 de iuliantv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum