Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Barete led tv 4k 43 inch philips

Adriano78

Postări Recomandate

Salut! am tot vazut ca e plin pe net de oameni cu televizoare lg si samsung la care se ard ledurile de curand am cumparat un philips 4k de 108cm model 43pus6704 are 4 barete a cate 10 leduri pe fiecare din ce am gasit pe net la o firma care vinde piese recuperate de pe televizoare cu ecranul spart ce vreau sa stiu la televizoarele philips se ard ledurile cum se intampla la cele de la lg si samsung? tin luminozitatea la 50% si contrastul la 35% se vede perfect cum a venit el din fabrica avea contrastul la 67% era mult prea luminos in poza atasata sunt baretele de leduri cum are modelul meu de televizor din cate vad sunt puse pe radiatoare de aluminiu destul de gros

_vyr_7050led---4-x-10-led.jpg

Editat de Adriano78
Link spre comentariu

nu contrastul si luminozitatea(clasica) ci setarea de lumina spate trebuie tinuta undeva la 70-80% pentru o viata mai lunga a ledurilor

cat despre philips pot spune ca are leduri mai proaste decat samsung ,lg

despre leduri recuperate pot spune ca sant riscuri,in functie decat au functionat acele leduri,daca tv-ul a fost cu ghinion si sa spart in primele luni de viata maxim 6 luni si sau recuperat ledurile cred ca sant ok,daca pretul nu e apropiat de cel al unor noi

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
22 minutes ago, iuliantv said:

nu contrastul si luminozitatea(clasica) ci setarea de lumina spate trebuie tinuta undeva la 70-80% pentru o viata mai lunga a ledurilor

cat despre philips pot spune ca are leduri mai proaste decat samsung ,lg

despre leduri recuperate pot spune ca sant riscuri,in functie decat au functionat acele leduri,daca tv-ul a fost cu ghinion si sa spart in primele luni de viata maxim 6 luni si sau recuperat ledurile cred ca sant ok,daca pretul nu e apropiat de cel al unor noi

Philips nu are setare de lumina spate, am o priza cu afisor care imi arata consumul in W cat consuma televizorul daca las contrastul la peste 70% sare de 90W consum e clar ca baga tensiune  mai mare in leduri cum il tin acum la 50 lumina si contrast la 35% are un consum intre 67w si 72

Link spre comentariu

LG și Samsung s-au vândut mai multe decât Philips probabil de aici mulțimea de relatări pe net de care spui. Asa cum spunea și Iulian mai sus, ledurile de philips sunt mult mai proaste decât la LG, Samsung, de fapt toată electronica de Philips e mai proasta. Nu știu dacă mai are în meniu reglaj pentru backlight, la unele Philips-uri n-am găsit. Singurul lucru bun la unele Philips-uri este ecranul LG :rade:

Link spre comentariu
26 minutes ago, Gabriel_S said:

LG și Samsung s-au vândut mai multe decât Philips probabil de aici mulțimea de relatări pe net de care spui. Asa cum spunea și Iulian mai sus, ledurile de philips sunt mult mai proaste decât la LG, Samsung, de fapt toată electronica de Philips e mai proasta. Nu știu dacă mai are în meniu reglaj pentru backlight, la unele Philips-uri n-am găsit. Singurul lucru bun la unele Philips-uri este ecranul LG :rade:

Ecran lg la philps era la cele de prin 2012 am un philips edge model din 2012 pfl4007h12 functioneaza perfect de atatia ani bareta de leduri e pusa pe un radiator imens astea nu se ard nici in 20 de ani se duc condensatoarele din sursa de la caldura si ledurile la modelul asta nu crapa la cele de acum scrie tpvision pe panou made in china sony inca fabrica televizoare cu edge led la astea direct led cu baretele sub ecran se ard in draci e plin pe youtube si forumuri mai ales lg

_vyrp19_7171philips.jpg

Link spre comentariu

Degeaba faceți reclama la Philips pe mine ma enervează. Azi am schimbat backlight-ul la un 55 4K cu ecran Lg. Sincer, nici nu-mi pasa dacă lg e mai cu moț decât Philips, eu nu mai am tv în casa de vreo 7 ani. Ce ma interesează de fapt e ca la un LG durează mai puțin schimbarea baretelor decât la Philips, unde ai șapte mii se șuruburi, ecran lipit pe rama, pcb-ul ecranului lipit pe panou, folii de plastic peste ele, barete mai greu de găsit și mai scumpe

Link spre comentariu
Acum 35 minute, Adriano78 a spus:

Ecran lg la philps era la cele de prin 2012 am un philips edge model din 2012 pfl4007h12 functioneaza perfect de atatia ani bareta de leduri e pusa pe un radiator imens astea nu se ard nici in 20 de ani se duc condensatoarele din sursa de la caldura si ledurile la modelul asta nu crapa la cele de acum scrie tpvision pe panou made in china sony inca fabrica televizoare cu edge led la astea direct led cu baretele sub ecran se ard in draci e plin pe youtube si forumuri mai ales lg

_vyrp19_7171philips.jpg

faceti confuzie cand ziceti ,,Ecran lg la philps era la cele de prin 2012 am un philips edge model din 2012 pfl4007h12,, eu am  model din 2016 cu display lg,cum este si cel din poza data de dv ,este un display lg,doar backlight-ul este tpv,si sa nu mai spun de cele cu edge led ca crapa si alea,mai rar da crapa,si cand crapa e si mai costisitor si ma greu de schimbat,eu am samsung 40d7000 cu display samsung si lg model cred  42le4900  cu leduri defecte

Link spre comentariu

Eu nu am cumparat LG din cauza asta ca am tot vazut ca se ard ledurile am si in familie persoane cu televizoare LG la care au crapat ledurile la philips la modelele noi nu stiu cat de durabile si de bune sunt oricum sper sa nu crape repede ca nici nu mai cumpar philips

44 minutes ago, Gabriel_S said:

Degeaba faceți reclama la Philips pe mine ma enervează. Azi am schimbat backlight-ul la un 55 4K cu ecran Lg. Sincer, nici nu-mi pasa dacă lg e mai cu moț decât Philips, eu nu mai am tv în casa de vreo 7 ani. Ce ma interesează de fapt e ca la un LG durează mai puțin schimbarea baretelor decât la Philips, unde ai șapte mii se șuruburi, ecran lipit pe rama, pcb-ul ecranului lipit pe panou, folii de plastic peste ele, barete mai greu de găsit și mai scumpe

Nu fac reclama, eu am philips model din 2012 in casa si nu s-a ars nimic. Acum aveam de ales intre lg 4k si philips la aceasi bani si din cate am citit si stiam ca la lg se ard ledurile am ales tot philips

Link spre comentariu

philipsul e printre televizoarele cele mai scumpe si proaste,asta incepand de la cele cu iluminare led,inainte chiar daca era greu reparabile se stricau mai greu

Link spre comentariu
9 hours ago, dan cod said:

Eu nu mi-aș cumpăra Philips pentru nimic în lume. Jafuri ordinare. 

Ce televizor sa fie durabil in timp ai recomanda? nu vrea nimeni un televizor la care crapa ledurile dupa maxim 2 ani

Editat de Adriano78
Link spre comentariu
Acum 58 minute, Adriano78 a spus:

Ce televizor sa fie durabil in timp ai recomanda? nu vrea nimeni un televizor la care crapa ledurile dupa maxim 2 ani

Toate se strica. Important este sa se poată repara. Dar asa slab făcute ca Philips urile mai rar. 

Link spre comentariu

Depinde si cum folosesti un televizor, daca ti lumina la peste 50% si contrastul peste 60 ai sanse mari sa crape ledurile inainte de 2 ani. eu am setat la modelul asta 4k  luminozitate la 45% si contrast la 35% se vede perfect si consum minim de energie testat cu priza care arata consumul in W cu setarile de luminozitate cat mai mici cu siguranta am tensiune mai mica pe leduri si sunt sanse mari sa nu crape la modelul de 81 vechi de 8 ani tot philips de nou am lasat luminozitatea la 50% si contrastul sub 60% si functioneza de 8 ani de zile. era cineva aici care zicea ca fac reclama la philips, cand ai un televizor care nu e fabricat in china si dupa 8 ani de zile functioneaza perfect fara nicio reparatie urmatorul televizor cu siguranta il vrei de la aceasi firma. philips se fabrica in polonia nu china. LG nu am avut, dar din cate am vazut la lume si am tot citit pe net se strica foarte repede asa din cauza asta am si evitat lg panasonic se fabrica in turcia facute de vestel niste porcarii a ramas doar numele de ele sony au procesoare de la mediatek de proasta calitate cele sub 3000 de lei la banii astia 1400 de lei cat am dat pe philips ceva mai bun nu cred ca gaseam poate sh un model mai vechi ceva . in poza e meniul de service de la televizorul philips vechi de 8 ani are foarte multe ore de functionare si sunt sigur ca asta nu se arde nici peste 5 ani folosit zi de zi

107698776_274100157180278_1845632804659249469_n.jpg

Editat de Adriano78
Link spre comentariu

8494 de ore nu-i mult, înseamnă undeva la un an. Luminozitatea și contrastul nu-i tot una cu backlight-ul

Editat de Gabriel_S
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări