Darius_Tm Postat Iulie 10, 2020 Partajează Postat Iulie 10, 2020 (editat) Vand magnetofon Majak 203 pentru piese. Nu este probat. Trimite-ti mesaj daca aveti intrebari. Pret 150 lei cu transport inclus prin PRIORIPOST (cod de urmarire). Sunt interesat si de un schimb cu aparate si dispozitive de masura pentru mecanica . In special ceasuri comparatoare cu cadran, minimetru , pupitast , subler cu talpa de trasat , rigla planeitate , suporti pentru masuratori. Editat Iulie 10, 2020 de Darius_Tm Link spre comentariu
meshteru_the_best Postat Iulie 11, 2020 Partajează Postat Iulie 11, 2020 Salut, imi puteti spune ce dimensiuni au butoanele de plastic cum sunt cele de la pause, sound si mix? Link spre comentariu
Darius_Tm Postat Iulie 11, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2020 Acum 3 ore, meshteru_the_best a spus: Salut, imi puteti spune ce dimensiuni au butoanele de plastic cum sunt cele de la pause, sound si mix? Au 10x10 mm. Link spre comentariu
meshteru_the_best Postat Iulie 11, 2020 Partajează Postat Iulie 11, 2020 (editat) Multumesc pentru raspuns, am un aparat care are lipsa un buton foarte asemanator cu acelea doar ca are 12X12mm si ma gandeam ca poate se potriveste de la acest magnetofon. Spor la vanzare! Editat Iulie 11, 2020 de meshteru_the_best Link spre comentariu
Darius_Tm Postat Iulie 17, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2020 Pret redus la 115lei cu tot cu transport prin PRIORIPOST. Link spre comentariu
mihaibrinza Postat Noiembrie 6, 2020 Partajează Postat Noiembrie 6, 2020 Daca cobori pretul la 70 lei cu tot cu transport poate devin intresat. Dupa cum arata necesita foarte multa munca pentru reconditionare Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum