emy_dx Postat Iulie 9, 2020 Partajează Postat Iulie 9, 2020 (editat) Buna seara colegi. Daca ma poate ajuta cineva cu valoarea la o componenta(rezistenta) Atasez poza. Toate schemele de pe net nu dau valorile la componentele din primar. Multumesc Editat Iulie 9, 2020 de emy_dx greseala gramaticala Link spre comentariu
Paul Ciuca Postat Decembrie 6, 2023 Partajează Postat Decembrie 6, 2023 Va salut.Redeschid acest topic mai vechi al colegului la care observ că nu a găsit o rezolvare in aflarea valorii acelei rezistente.Ma confrunt cu aceiași problema și din cauza faptului că schema cu valorile acelor componente nu se găsește,am rugămintea daca cineva are o sursa de la un led de 32" să-mi afle valoarea acelei rezistente. Link spre comentariu
vioreldascalu49 Postat Decembrie 6, 2023 Partajează Postat Decembrie 6, 2023 Am o placa de baza cu terminatia PB818 Am masurat acea rezistenta si am 2,9K Link spre comentariu
Paul Ciuca Postat Decembrie 6, 2023 Partajează Postat Decembrie 6, 2023 Acum 23 minute, vioreldascalu49 a spus: Am o placa de baza cu terminatia PB818 Am masurat acea rezistenta si am 2,9K Va mulțumesc pentru,ajutor, modelul modului în cauză este cu PB819 și diferă de al d-voastră.Am găsit o placa funcțională de la tv de 28" pe care nu mai știam de ea și am luat acea rezistența care avea o valoare de 18k și i-am făcut transferul pe placa defecta care am observat că am rezolvat problema.Cred că aceasta este valoarea corecta.Daca cineva deține o alta placa funcțională de 32" sa verifice dacă este corectă valoarea. Link spre comentariu
vioreldascalu49 Postat Decembrie 6, 2023 Partajează Postat Decembrie 6, 2023 Eu am masurat pe doua placi diferite dar direct pe pini optocuplorului si am 2,9K Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum