Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dump TV Star Light 19Dm1000

Technoware

Postări Recomandate

Va salut, intreb daca are cineva un dump pentru tv Starlight 19DM1000, cu main bord TP.S506.PA63 cu eprom GD25Q32. Am mai incercat de la Utok, dar nu aveam imagine clara si telecomanda nu raspundea la comenzi. Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florinel TV

6

• Technoware

4

• iuliantv

2

• danielradu27

2

Cred ca trebuie sa ma ajutati, am reusit sa fac contul, dar acuma am un fel de test, pentru a descarca. Daca puteti sa descarcati dumneavostra mi-ar fi de mare ajutor, si voi fi recunoscutor. Multumesc.

Link spre comentariu

Va multumesc. Am descarcat si rescris epromul, dar acuma nu mai pleaca din Standby, aveti idee daca e bun dumpul, daca ati folosit si dumneavoastra ?

Link spre comentariu

Eu am descarcat pentru tine, ala ce-la postat acolo spune ca este ok, acum eu deunde sa stiu daca este bun sau rau

schimba si memoria spi poate este defecta fizic

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Technoware a spus:

...

main bord TP.S506.PA63 cu eprom GD25Q32. ...Am descarcat si rescris epromul ...

25Q32 -  32M-BIT. SERIAL FLASH MEMORY 

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
Acum 2 ore, danielradu27 a spus:

Multumesc pentru dump!

Dl. Iulian... merita mai mult de 11 lei :).

trebuia sa.l citez pe Florinel dar am postat in topic direct,si cum forumul nu da voie sa stergi o postare,doar sa o editezi,a ramas asa

de ce Florinel tv? deoarece si el ieri ma citat cu 10lei ,nu stiu ce a vrut sa spunå,asa ca ...

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Acum 8 minute, iuliantv a spus:

trebuia sa.citez pe Florinel dar am postat in topic direct,si cum forumul nu da voie sa stergi o postare,doar sa o editezi,a ramas asa

de ce Florinel tv? deoarece si el ieri ma citat cu 10lei ,nu stiu ce a vrut sa spunå,asa ca ...

E o gluma

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări