hofmann Postat Iulie 6, 2020 Partajează Postat Iulie 6, 2020 Bună seara. Am un laptop Dell cu soft Windows 7 updatat în 10 Pro și nu pot asculta CD-uri audio. . Întroduc cd-ul în unitatea DVD-RW și îmi apare ca si cd gol. Am probat cd-ul cu radio cd-ul din mașină și, acesta, îmi redă toate melodiile. Dacă introduc un cd cu film în laptop, e totul ok; pot viziona filmul. Dați-mi vă rog un sfat, ce e de făcut? Mulțumesc. Link spre comentariu
cimitavita Postat Iulie 7, 2020 Partajează Postat Iulie 7, 2020 (editat) E din cauza codului de regiune. Se poate modifica din windows. Dacă schimbi codul e posibil să nu-ți mai meargă alte CD sau DVD care le-ai făcut până acuma. Dar dacă e modificat de 3 ori pentru o unitate, unitatea se blochează și poate fi aruncată la gunoi. Nu ai spus dacă cd audio sunt făcute de tine sau sunt originale. Dacă sunt făcute de tine, caută alt program cu care să le faci. Încearcă dacă cd audio care le ai, merg pe winamp sau total commander. Editat Iulie 7, 2020 de cimitavita Link spre comentariu
mama Postat Iulie 7, 2020 Partajează Postat Iulie 7, 2020 Cod de regiune la CD-uri audio? N-am auzit până acum de așa ceva. Singurul cod de „regiune” de pe un CD audio este probabil ISRC / ISBN, care nu folosește decât pentru a depista în ce țară e fabricat dar nu împiedică în vreun fel redarea acestuia pe vreun player de oriunde. @hofman E CD audio (wav) sau cu mp3? Ai încercat și alte CD-uri de acelasi tip? Ești sigur că asta se întâmplă doar de când ai făcut upgrade la Win10? Dă domnule toate detaliile că nimeni nu poate să știe dacă problema e de natură software (driver, codecuri) sau hardware (capul de citire laser al DVD-ului are două fotodiode. Una citește DVD-uri și cealată CD-uri) Link spre comentariu
modoran Postat Iulie 7, 2020 Partajează Postat Iulie 7, 2020 Vezi ca in windows CD-urile audio nu se asculta cu dublu click. Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 7, 2020 Partajează Postat Iulie 7, 2020 Corect punctat mama.Nu spune nici daca a incercat playere consacrate VLC,foobar sau altele.Poate fi si o problema de la Windows Media Player,mai bine zis de la lipsa acestuia. Foarte ciudat ca zice cum ca PC-ul vede CD-ul ca find gol!In schimb vede filme... Da' trackurile trase pe stick sau computer le vede,le reda? 1 Link spre comentariu
franzm Postat Iulie 7, 2020 Partajează Postat Iulie 7, 2020 https://en.wikipedia.org/wiki/Copy_protection#Audio_CDs Link spre comentariu
mama Postat Iulie 7, 2020 Partajează Postat Iulie 7, 2020 N-are nicio legătură. Copierea nu e același lucru cu redarea. Oricum acel gen de protecție nu a fost niciodată eficient. Se putea ocoli printr-o grămadă de metode. În plus inițiatorul afirmă că CD-ul se poate reda cu aparatul din autoturism. Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 7, 2020 Partajează Postat Iulie 7, 2020 Zice ca se vad cd-uri cu filme,deci capul de citire ar fi oka.As spune ca Windowsul nu recunoaste formatul track.De aceea intrebam daca trackurile sunt vazute/redate de pe stick,PC,s.a. Link spre comentariu
hofmann Postat Iulie 7, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2020 Acum 6 ore, BRANCA a spus: Zice ca se vad cd-uri cu filme,deci capul de citire ar fi oka.As spune ca Windowsul nu recunoaste formatul track.De aceea intrebam daca trackurile sunt vazute/redate de pe stick,PC,s.a. Acum 6 ore, BRANCA a spus: Zice ca se vad cd-uri cu filme,deci capul de citire ar fi oka.As spune ca Windowsul nu recunoaste formatul track.De aceea intrebam daca trackurile sunt vazute/redate de pe stick,PC,s.a. Acum 7 ore, mama a spus: Cod de regiune la CD-uri audio? N-am auzit până acum de așa ceva. Singurul cod de „regiune” de pe un CD audio este probabil ISRC / ISBN, care nu folosește decât pentru a depista în ce țară e fabricat dar nu împiedică în vreun fel redarea acestuia pe vreun player de oriunde. @hofman E CD audio (wav) sau cu mp3? Ai încercat și alte CD-uri de acelasi tip? Ești sigur că asta se întâmplă doar de când ai făcut upgrade la Win10? Dă domnule toate detaliile că nimeni nu poate să știe dacă problema e de natură software (driver, codecuri) sau hardware (capul de citire laser al DVD-ului are două fotodiode. Una citește DVD-uri și cealată CD-uri) Acum 7 ore, mama a spus: Cod de regiune la CD-uri audio? N-am auzit până acum de așa ceva. Singurul cod de „regiune” de pe un CD audio este probabil ISRC / ISBN, care nu folosește decât pentru a depista în ce țară e fabricat dar nu împiedică în vreun fel redarea acestuia pe vreun player de oriunde. @hofman E CD audio (wav) sau cu mp3? Ai încercat și alte CD-uri de acelasi tip? Ești sigur că asta se întâmplă doar de când ai făcut upgrade la Win10? Dă domnule toate detaliile că nimeni nu poate să știe dacă problema e de natură software (driver, codecuri) sau hardware (capul de citire laser al DVD-ului are două fotodiode. Una citește DVD-uri și cealată CD-uri) Acum 7 ore, mama a spus: Cod de regiune la CD-uri audio? N-am auzit până acum de așa ceva. Singurul cod de „regiune” de pe un CD audio este probabil ISRC / ISBN, care nu folosește decât pentru a depista în ce țară e fabricat dar nu împiedică în vreun fel redarea acestuia pe vreun player de oriunde. @hofman E CD audio (wav) sau cu mp3? Ai încercat și alte CD-uri de acelasi tip? Ești sigur că asta se întâmplă doar de când ai făcut upgrade la Win10? Dă domnule toate detaliile că nimeni nu poate să știe dacă problema e de natură software (driver, codecuri) sau hardware (capul de citire laser al DVD-ului are două fotodiode. Una citește DVD-uri și cealată CD-uri) Acum 7 ore, mama a spus: Cod de regiune la CD-uri audio? N-am auzit până acum de așa ceva. Singurul cod de „regiune” de pe un CD audio este probabil ISRC / ISBN, care nu folosește decât pentru a depista în ce țară e fabricat dar nu împiedică în vreun fel redarea acestuia pe vreun player de oriunde. @hofman E CD audio (wav) sau cu mp3? Ai încercat și alte CD-uri de acelasi tip? Ești sigur că asta se întâmplă doar de când ai făcut upgrade la Win10? Dă domnule toate detaliile că nimeni nu poate să știe dacă problema e de natură software (driver, codecuri) sau hardware (capul de citire laser al DVD-ului are două fotodiode. Una citește DVD-uri și cealată CD-uri) Acum 7 ore, mama a spus: Cod de regiune la CD-uri audio? N-am auzit până acum de așa ceva. Singurul cod de „regiune” de pe un CD audio este probabil ISRC / ISBN, care nu folosește decât pentru a depista în ce țară e fabricat dar nu împiedică în vreun fel redarea acestuia pe vreun player de oriunde. @hofman E CD audio (wav) sau cu mp3? Ai încercat și alte CD-uri de acelasi tip? Ești sigur că asta se întâmplă doar de când ai făcut upgrade la Win10? Dă domnule toate detaliile că nimeni nu poate să știe dacă problema e de natură software (driver, codecuri) sau hardware (capul de citire laser al DVD-ului are două fotodiode. Una citește DVD-uri și cealată CD-uri) Acum 7 ore, mama a spus: Cod de regiune la CD-uri audio? N-am auzit până acum de așa ceva. Singurul cod de „regiune” de pe un CD audio este probabil ISRC / ISBN, care nu folosește decât pentru a depista în ce țară e fabricat dar nu împiedică în vreun fel redarea acestuia pe vreun player de oriunde. @hofman E CD audio (wav) sau cu mp3? Ai încercat și alte CD-uri de acelasi tip? Ești sigur că asta se întâmplă doar de când ai făcut upgrade la Win10? Dă domnule toate detaliile că nimeni nu poate să știe dacă problema e de natură software (driver, codecuri) sau hardware (capul de citire laser al DVD-ului are două fotodiode. Una citește DVD-uri și cealată CD-uri) Nu, nu sunt sigur , pentru că înainte n-am avut asemenea cd. si nu e mp3, e audio Link spre comentariu
hofmann Postat Iulie 7, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2020 Acum 15 ore, hofmann a spus: Bună seara. Am un laptop Dell cu soft Windows 7 updatat în 10 Pro și nu pot asculta CD-uri audio. . Întroduc cd-ul în unitatea DVD-RW și îmi apare ca si cd gol. Am probat cd-ul cu radio cd-ul din mașină și, acesta, îmi redă toate melodiile. Dacă introduc un cd cu film în laptop, e totul ok; pot viziona filmul. Dați-mi vă rog un sfat, ce e de făcut? Mulțumesc. Link spre comentariu
mama Postat Iulie 7, 2020 Partajează Postat Iulie 7, 2020 Văzând ce și în ce fel ai postat, sfatul meu este să apelezi la un cunoscut din zonă care are ceva cunoștințe despre utilizarea calculatoarelor. Link spre comentariu
icar Postat Septembrie 29, 2020 Partajează Postat Septembrie 29, 2020 Mda, inca nu s-a prins cum se foloseste forumul. Eu cred ca e vorba de CD-uri copiate sau piratate. La 07.07.2020 la 7:56, mama a spus: N-am auzit până acum de așa ceva Exista. Eu am dat peste termen cind, acum vreo 10 ani mi-am cumparat un sistem DVD home cinema. In prospect imi atragea atentia ca sistemul va recunoaste citeva coduri "regionale" si numai alea vor merge. Ce sa zic, pina acum nu am avut orobleme, si am pus pe el tot felul de DVD-uri si CD-uri. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 29, 2020 Partajează Postat Septembrie 29, 2020 Cred că s-a prins din Iulie... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum