catalin_2020 Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 Buna ziua, si sper ca am postat unde trebuie si nu deranjez inutil. Incep direct prin a explica titlul folosit. Detin o lampa uv pe sodiu (folosita pentru o procedura tehnica in crearea imprimeurilor textile), care probabil din cauza timpului a decis sa nu mai functioneze. Dupa ajutorul unui domn, electronist, am ajuns la concluzia ca piesa care a "clacat" este un amart de starter (mai exact Osram SE 600 - 380v). Mare mi-a fost surpriza cand am inceput sa caut ceva asemanator pe teritoriul romaniei. Ca sa nu o lungesc, am doua intrebari : 1. Cunoaste cineva un magazin pe spatiul romaniei care sa vanda asemenea starter (nu neaparat acelasi brand, doar la acest voltaj)? Si a doua intrebare/rugaminte : Pot face upgrade sistemului electric cu ceva din secolul acesta, pentru a aprinde o singura lampa uv? (specificatiile lampii sunt urmatoarele : CALMAT SBL 2 - 400W/1000W) Vreau sa precizez ca sistemul are 3 balasturi de 400w - 4,45A legate in serie, care se opresc intr-un ignitor vechi de 28 ani (functional). Va multumesc anticipat pentru raspunsuri, si repet : daca nu am postat unde trebuie, sa-mi fie cu iertare. PS: schema este facuta de mine, sper sa fie usor de inteles.... Link spre comentariu
sesebe Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 Mie după desen îmi par legate în paralel balasturile nu în serie. Link spre comentariu
catalin_2020 Postat Iulie 5, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2020 Iti dau dreptate, sunt in paralel. Nu stiu de ce am scris in serie.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum