Bogdan Tulearca Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 Va salut! Am achizitionat de curand o statie de dezlipit PHILIPS SBS206,dar din pacate nu am acel letcon special de dezlipit. Cunoaste cineva aceasta statie sau are asa ceva ? As dori sa aflu mai multe informatii despre ea. Multumesc! Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 (editat) Ar trebui sa vezi ce tensiune scoate și cum e făcută, poate poți adapta alt tip de letcon. Acum vad ca e 24V deci mari șanse sa poți adapta letcon de solomom sl916. Editat Iulie 5, 2020 de dan cod Link spre comentariu
Bogdan Tulearca Postat Iulie 5, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2020 (editat) Din cate am observat pe placa pe afla un microcontroller si ma gandesc sa nu aiba inserat vreun programel si sa functioneze doar cu letconul original. Editat Iulie 5, 2020 de Bogdan Tulearca Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 Până la letcon, vezi poate poți identifica terminalele și cuplezi un termocuplu, iar in loc de rezistenta, găsești ceva sau construiești din nichelina. Daca nu are date memorate despre letcon, ar trebui sa iese din starea de eroare de pe afișaj. Link spre comentariu
Bogdan Tulearca Postat Iulie 5, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2020 Ok, am sa incerc. Multumesc pentru sfat domnule @doru3160 ! Mai astept si alte parere. Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 Vad ca pe panou e inscriptionat "Vacuum".Pai asta nu inseamna letcon special si cap cu vacumare la buton? Normal ca poate functiona si pentru lipire dar atunci nu va mai fi de "dezlipit". Oricum o raritate.La o simpla cautare nici macar o poza n-am gasit!Ciudat... Link spre comentariu
mama Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 (editat) 25 minutes ago, doru3160 said: Până la letcon, vezi poate poți identifica terminalele și cuplezi un termocuplu, iar in loc de rezistenta, găsești ceva sau construiești din nichelina. Daca nu are date memorate despre letcon, ar trebui sa iese din starea de eroare de pe afișaj. Se văd la prima privire a pozei Sus vine rezistența că e elementul de putere pe radiator, jos e punte și electrolitic, deci acolo este alimentarea iar la mijloc vine termocuplul. Editat Iulie 5, 2020 de mama Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 Acum 2 ore, BRANCA a spus: Normal ca poate functiona si pentru lipire dar atunci nu va mai fi de "dezlipit". Eu nu am spus nici sa lipeasca, nici sa dezlipeasca, ci pur si simplu sa simuleze conditiile de lucru inainte de a da banii pe un letcon, îndiferent daca va fi pt lipit sau dezlipit...o sa-l boteze la timpul potrivit. Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 Dacă are pompa de vacuum interna merita altfel asa doar de amorul artei. Link spre comentariu
Bogdan Tulearca Postat Iulie 5, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2020 (editat) Acum 14 ore, dan cod a spus: Dacă are pompa de vacuum interna merita altfel asa doar de amorul artei. Da, are pompa interna Am sa postez maine mai multe poze cu interiorul Editat Iulie 5, 2020 de Bogdan Tulearca Link spre comentariu
Bogdan Tulearca Postat Iulie 6, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2020 Am atasat mai multe poze cu interiorul. https://imgur.com/gallery/pTGaiAk Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 6, 2020 Partajează Postat Iulie 6, 2020 Merita sa încerci sa o faci. Link spre comentariu
Bogdan Tulearca Postat Iulie 6, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2020 Acum 14 ore, dan cod a spus: Merita sa încerci sa o faci. Ok, am sa incerc sa o fac. Multumesc tuturor pentru sfaturi! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum