dj_steel Postat Septembrie 22, 2007 Partajează Postat Septembrie 22, 2007 Salut! :prayer: As vrea si eu niste dimensiuni pentru un subwoofer cu difuzorul west cw-10,de preferinta bandpass(dar nu neaparat).Daca a mai facut cineva subwoofer cu acest difuzor astept poze,impresii,sfaturi.Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Mihai Cimpoeru Postat Septembrie 22, 2007 Partajează Postat Septembrie 22, 2007 http://www.telecomenzi.ro/forum/subwoof ... t3474.html :partyman: Link spre comentariu
dj_steel Postat Septembrie 22, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2007 Altceva?nu prea as vrea sa ii urmez acel proiect pt ca ce incredere am eu ca se aude bine"chestia" aia daca respectivul :binky: a umplut-o cu vata de sticla??Daca ar fi fost un forumist cu greutate as mai zice... Link spre comentariu
Mihai Cimpoeru Postat Septembrie 22, 2007 Partajează Postat Septembrie 22, 2007 Parca erau parametrii undeva pe forum . Foloseste functia search !!Din simulari zicea cineva ca merge in incinta inchisa de vreo 60l . Link spre comentariu
tendon Postat Septembrie 22, 2007 Partajează Postat Septembrie 22, 2007 dj_steel ....Daca ar fi fost un forumist cu greutate as mai zice...de cand conteaza "abilitatile" de forumist in calitatea executiei unui proiect ?? :goodman: Link spre comentariu
CBI Postat Septembrie 22, 2007 Partajează Postat Septembrie 22, 2007 Parametrii Vas,Fs si qts minim.Nu ii ai,cutie inchisa sa iasa la dimensiunile dorite.(50-60L).Oricum nu arata a dif de BR,deci tot inchisa cred ca o sa-l manance.Intr-un fel e mai bine ca ai sanse mai mici de esec decat un BR fara parametrii.Si la compresie poti impinge subbas dintr-un eq,fara sa distrugi diful(spre deosebire de BR ochiometric).Unii parametrii T/S se pot masura cu usurinta daca chiar vrei sa faci ceva.Bandpass-ul uita-l,e mai dificil de facut,si asa pe nimereala nu prea ai sanse.Chiar si cu parametrii,e posibil sa nu sune extraordinar,din diverse motive. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum