Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incinta pentru CW-10

dj_steel

Postări Recomandate

Salut! :prayer: As vrea si eu niste dimensiuni pentru un subwoofer cu difuzorul west cw-10,de preferinta bandpass(dar nu neaparat).Daca a mai facut cineva subwoofer cu acest difuzor astept poze,impresii,sfaturi.Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mihai Cimpoeru

2

• dj_steel

2

• CBI

1

• tendon

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Altceva?nu prea as vrea sa ii urmez acel proiect pt ca ce incredere am eu ca se aude bine"chestia" aia daca respectivul :binky: a umplut-o cu vata de sticla??Daca ar fi fost un forumist cu greutate as mai zice...

Link spre comentariu

Parametrii Vas,Fs si qts minim.Nu ii ai,cutie inchisa sa iasa la dimensiunile dorite.(50-60L).Oricum nu arata a dif de BR,deci tot inchisa cred ca o sa-l manance.Intr-un fel e mai bine ca ai sanse mai mici de esec decat un BR fara parametrii.Si la compresie poti impinge subbas dintr-un eq,fara sa distrugi diful(spre deosebire de BR ochiometric).Unii parametrii T/S se pot masura cu usurinta daca chiar vrei sa faci ceva.Bandpass-ul uita-l,e mai dificil de facut,si asa pe nimereala nu prea ai sanse.Chiar si cu parametrii,e posibil sa nu sune extraordinar,din diverse motive.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări