Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Carcasa PC

sesebe

Postări Recomandate

Paradoxal, saraciile Delux si-au mentinut calitatea lor simpluta, nu are nimeni pretentii de la Delux/Spire/Premier, dar e inca OK. Scaderea masiva de calitate apare la Zalman/Thermaltake/Antec.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sesebe

7

• Stefan

2

• Spitfire

2

• vijelie02

2

Top autori în acest subiect

Chinezariile alea low entry  mai slabe de atat nu cred ca pot fi facute. 

Nu am urmarit evolutia marcilor Zalman/Thermaltake/Antec, posibil sa-si fi schimbat politica, dar in momentul de fata detin un NZXT H440 si nu am observat tabla subtire sau plastic friabil.

Link spre comentariu

Cauta carcase de fujitsu .Exista pe okazii p700 incomplet,negociezi.. Daca pui unitatea jos este irelevant daca e sursa jos sau sus.Ideal sa o pui la un metru inaltime de sol ca sa nu stai tot timpul cu aspiratorul prin ea,evident ca si filtrele trebuiesc curatate :rade:. Alea cu ventilatoare pe sus au dezavantajul miscarii aerului in camera in mod tampit,cel putin sunt bune sa te racoresti la picioare sau intre..Carcasa o alegi in functie de ce bagi.Ai placi video mai mult de una in sistem crossfire/sli/etc cu tdp total mai mare de 300w atunci singura solutie e racirea pe apa sau cu ventilatoare plasate in partea de sus,adica nu mai pui nimic pe unitate,asta daca vrei si liniste.

La ora actuala un procesor mediu cu o placa video medie le bagi si intr-o cutie de carton ca nu prea disipa multa caldura.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări