sesebe Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 Imi poate recomanda cineva o carcasa ATX de calitate si ieftina? Poate fi si cu sursa integrata dar prefer fara. Preferabil cu sursa jos iar carcasa sa fie pe verticala. Vreau ceva decent fara brizbrizuri gen led-uri sau pereti transparenti, sa fie bine aerisita suportind cit mai multe ventilatoare mari, cu topul (partea de sus drepta sa poate fi puse alte lucruri pe ea (eu tin rooter-ul de exemplu). Si vreau sa o pot studia in detaliu macar online daca nu si intr-un showroom. Link spre comentariu
vijelie02 Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 Ieftin si de calitate nu exista. Spune si un buget alocat. Link spre comentariu
sesebe Postat Iulie 5, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2020 200-500lei In funcție de ce oferă se mai poate plusa. Link spre comentariu
vijelie02 Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 Iti recomand marca Chieftec. Sunt exact asa cum doresti tu. Si eu am aceleasi pretentii ca si tine in ceea ce priveste carcasa. Link spre comentariu
sesebe Postat Iulie 5, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2020 Eu am nevoie de un model ce se găsește acum de cumpărat și pe care pot sa o și studiez înainte de achiziție. Asa numai o marca nu-mi folosește foarte mult dar e clar un punct de plecare. Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 (editat) @sesebe asta e potrivită? Phanteks Eclipse P400S Black. Caută după codul 1191019 pe PC Gara..., altfel o să găsești alte variante cu plexiglas pe laterală. Sau asta dar depășește bugetul, poate o găsești la alții mai ieftină. Fractal Design Define Mini C Black Cod 1447954 Editat Iulie 5, 2020 de Stefan Link spre comentariu
valivoi Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 Daca ar fi sa imi mai fac o unitate as alege asta,e ultra aerisita,nu asigura 2 cerinte de ale dumneavoastra ,nu e verticala si partea de deasupra are priza de aer pentru un ventilator de maxim 200mm. Link spre comentariu
Spitfire Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 Din pacate, ati omis sa precizati ce veti introduce in carcasa, fiindca una e un sistem office/media center, alta e o statie grafica/sistem de gaming.Din pacate, dupa 2009 calitatea si designul carcaselor de PC a decazut enorm, la ora actuala piata e plina de aberatii, carcasa fara nici un bay de 5,25"(nu poti monta o unitate optica, cica nu mai e...necesara!), tabla subtire, plastic friabil, bay-uri de 3,5" amplasate aiuritor(sau absente!!!). Daca aveti posibilitatea(adica timpul necesar) sfatul meu e s-o confectionati "home-made", si sa nu mai ingrasati chinezoii. https://ibuildit.ca/projects/making-modern-retro-htpc-computer-case/ Link spre comentariu
sesebe Postat Iulie 5, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2020 Cind am precizat ca vreau o carcasa bine aerisita ar fi trebuit sa dea de gindit ca nu-i vorba de un PC pt office. Sint multe alte chestii pe care mi le fac singur dar la carcase pe cit posibil prefer sa mi le cumpăr pt ca ma ajunge foarte scump sa fac o carcasa care sa satisfacă toate dorințele mele și sa mai și arate bine. Link spre comentariu
sesebe Postat Iulie 5, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2020 (editat) Nu vreau sa aiba nimic pe top si ambele au USB-uri si butonul de power pe top. Lipsesc si bay-urile de 5"25 Editat Iulie 5, 2020 de sesebe Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 (editat) Asta nu are slot de floppy si nici nu e ranforsată, deși are 7.4 kg, pentru a avea rolul unui raft: be quiet! Pure Base 600 black Cod: 1443894 Editat Iulie 5, 2020 de Stefan Link spre comentariu
sesebe Postat Iulie 5, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2020 Acum 6 ore, vijelie02 a spus: Iti recomand marca Chieftec. Sunt exact asa cum doresti tu. Si eu am aceleasi pretentii ca si tine in ceea ce priveste carcasa. N-am vazut niciuna care sa-mi placa. Sint prea mici. Link spre comentariu
daniels Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 Carcase mari sanatoase aveau hp-urile Link spre comentariu
sesebe Postat Iulie 5, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2020 De asta ce parere aveti? Din pacate este cu geam lateral dar in rest? Link spre comentariu
Alphsoo Postat Iulie 6, 2020 Partajează Postat Iulie 6, 2020 La 05.07.2020 la 18:40, Spitfire a spus: .Din pacate, dupa 2009 calitatea si designul carcaselor de PC a decazut enorm, la ora actuala piata e plina de aberatii, carcasa fara nici un bay de 5,25"(nu poti monta o unitate optica, cica nu mai e...necesara!), tabla subtire, plastic friabil, bay-uri de 3,5" amplasate aiuritor(sau absente!!!). Daca aveti posibilitatea(adica timpul necesar) sfatul meu e s-o confectionati "home-made", si sa nu mai ingrasati chinezoii. Asta daca te limitezi doar la carcase delux sau alte gunoaie de genul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum