xaxa Postat Iulie 4, 2020 Partajează Postat Iulie 4, 2020 poate cineva sa ma ajute va rog sa identific filmul din care e luat clipul acesta? melodia e evident altceva. Link spre comentariu
validae Postat Iulie 4, 2020 Partajează Postat Iulie 4, 2020 Cel mai probabil e din seria italiană ,,spaghetti western,, Link spre comentariu
mama Postat Iulie 4, 2020 Partajează Postat Iulie 4, 2020 (editat) Pare a fi Les Pétroleuses, în engleză The Legend of Frenchie King (1971) cu Brigitte Bardot și Claudia Cardinale Editat Iulie 4, 2020 de mama Link spre comentariu
xaxa Postat Iulie 4, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2020 asa se pare. multumesc! Link spre comentariu
okean Postat Iulie 19, 2020 Partajează Postat Iulie 19, 2020 Cred ca e unicul " spagheti " facut de frantuji... Link spre comentariu
mama Postat Iulie 19, 2020 Partajează Postat Iulie 19, 2020 E, de fapt, coproducție Franța-Italia-Spania-Anglia. Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 20, 2020 Partajează Postat Iulie 20, 2020 O sa radeti dar genul western a fost inventat de francezi!La 1900 si un pic in perioada filmului mut...Cand americanii inca nu se apucasera de filme! Link spre comentariu
mama Postat Iulie 20, 2020 Partajează Postat Iulie 20, 2020 Eu n-am râs, ci afirmația mi-a stârnit curiozitatea, așa că am căutat niște informații care să confirme acest lucru. Din păcate, făcând abstracție de logica personala care îmi spune ca prin teritoriul francez nu prea bânuiau cowboy, deci nu prea văd cum ar fi putut reflecta cinematografia franceză timpurie o realitate inexistentă la ei, nici nu găsesc vreo informație concretă în acest sens. Wikipedia zice altceva și nu știu ce altă sursă credibilă privitoare la acest subiect aș putea consulta. Link spre comentariu
norad Postat Iulie 20, 2020 Partajează Postat Iulie 20, 2020 Cam la fel cum Karl May a scris despre Winnetou si Old Surehand, desi pe teritoriul Germaniei (ma rog, a imperiului de atunci) nu s-au perindat prea multi indieni (pieile rosii). Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 20, 2020 Partajează Postat Iulie 20, 2020 Mama.A fost un documentar TV cu studiourile Pathe si Gaumont.Cum faceau filme si...bani pe piata americana.Practic ei au bagat filmul si cinematografele in SUA!Americanii au mirosit afacerea si au reactionat ulterior...Si au dat in documentar si secvente,antologice,din "westerne" franceze cu indieni. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Pathé Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum