kdog Postat Iulie 3, 2020 Partajează Postat Iulie 3, 2020 va salut, Nu m-ar putea cineva ajuta cu schmea modulul BV TV-Sport(P36054), doresc aceasta scheama deoarece vreau sa realizez acest circuit pe un nou PCB. Mi-ar fi de ajutor la identificarea valorilor. Multumesc! p.s. Schema placii mama am gasit-o, dar schemele la module, NU. :(( Link spre comentariu
kdog Postat Iulie 3, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2020 Va multumesc frumos, stiu ca daca as folosi si aceasta schema ar functiona, dar nu corespunde cu modulul meu, sunt valori diferite la rezistente, inca mai caut daca mai are cineva. Multumesc inca odata, seara buna, Link spre comentariu
kdog Postat Iulie 3, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2020 Multumesc, aceasta o aveam deja si eu de pe acest forum. Link spre comentariu
florinmar Postat Iulie 3, 2020 Partajează Postat Iulie 3, 2020 Pune poza cu modulu Link spre comentariu
kdog Postat Iulie 3, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2020 buna seara, aveti aici: Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 3, 2020 Partajează Postat Iulie 3, 2020 Kdog.Nu mai bine faci o copie cablaj si refaci?Nu vad care e problema cu identificarea componentelor,ca se pot masura.Poate cu tensiunile pe tranzistori...Si sincer,daca nu e corodat,se poate reutiliza. 1 Link spre comentariu
kdog Postat Iulie 6, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2020 da, asa as fi facut, dar acesta este o poza de la un domn care are deja acest tv functional cu acest modul BV, eu nu-l am deloc :( si de aceea doream schema lui sa mi construiesc si eu unul. Multumesc! Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 6, 2020 Partajează Postat Iulie 6, 2020 Pai ramane valabil.Poza fata,poza dos si masurat componentele pe placa,unele citite.Mai greu da...Cate module TV am trimis si eu la reciclare...Cate or fi trimis si altii... Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 29, 2020 Partajează Postat Iulie 29, 2020 Aveti schema . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum