Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

modul BV TV Sport 251(P36054)

Postări Recomandate

va salut,

Nu m-ar putea cineva ajuta cu schmea modulul BV TV-Sport(P36054), doresc aceasta scheama deoarece vreau sa realizez acest circuit pe un nou PCB. Mi-ar fi de ajutor la identificarea valorilor.

Multumesc!

p.s. Schema placii mama am gasit-o, dar schemele la module, NU. :((

Link spre comentariu

Va multumesc frumos, stiu ca daca as folosi si aceasta schema ar functiona, dar nu corespunde cu modulul meu, sunt valori diferite la rezistente, inca mai caut daca mai are cineva. 

Multumesc inca odata,

seara buna,

Link spre comentariu

Kdog.Nu mai bine faci o copie cablaj si refaci?Nu vad care e problema cu identificarea componentelor,ca se pot masura.Poate cu tensiunile pe tranzistori...Si sincer,daca nu e corodat,se poate reutiliza.

Link spre comentariu

da, asa as fi facut, dar acesta este o poza de la un domn care are deja acest tv functional cu acest modul BV, eu nu-l am deloc :( si de aceea doream schema lui sa mi construiesc si eu unul.  Multumesc!

Link spre comentariu

Pai ramane valabil.Poza fata,poza dos si masurat componentele pe placa,unele citite.Mai greu da...Cate module TV am trimis si eu la reciclare...Cate or fi trimis si altii...

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări