wlfu Postat Noiembrie 18, 2020 Partajează Postat Noiembrie 18, 2020 Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un dump eventual pentru ambele memorii 24c32 si 24c256 de pe placa de baza .Foloseste display LC320W01 (SL) (01) cu Tcon LC370WX1/LC320WX01 ,6870C-0060F ,multumesc . Link spre comentariu
wlfu Postat Noiembrie 19, 2020 Partajează Postat Noiembrie 19, 2020 La mine televizorul functioneaza are sunet dar meniul se vede cu litere/cifre suprapuse nu inteleg mai nimic.Iar imaginea pe un post tv se vede cu patrate,artefacte .Am scos semnal video prin scart pe alt tv si se vede perfect.Am incercar sa bag semnal din alt tv in Lg tot prin scart si la fel se vede cu imagine bruiata. Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Octombrie 28, 2021 Partajează Postat Octombrie 28, 2021 Buna ziua...am si eu probleme cu acest tcon..lipseste culoarea rosie si din menu si din imagini...ceva idei_ Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 28, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2021 l.am returnat ,,defect,, ma enervat nevasta clientului era grabita deobicei patratelele sant de la memoria ram,sau scaler video Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum