doru77 Postat Iulie 2, 2020 Partajează Postat Iulie 2, 2020 Va salut! Pentru a accesa dosarul medical prin intermediul cardului de sanatate, este necesar un cititor de carduri dedicat, sau pot fi folosite si cititoare all-in -one? Multumesc anticipat pentru raspunsuri. Link spre comentariu
sesebe Postat Iulie 2, 2020 Partajează Postat Iulie 2, 2020 Nu stiu daca acel dosar este inscris pe card. Eu banuiesc ca este doar un "link de acces" intr-o baza de date ce le contine si deci nl poti accesa decit daca esti conectat in sistem. Link spre comentariu
daniels Postat Iulie 2, 2020 Partajează Postat Iulie 2, 2020 Dosarul nu este scris pe card. Cardul este o cheie de acces in sistem. Link spre comentariu
doru77 Postat Iulie 2, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2020 Dosarul electronic se afla in baza de date a CNAS. Cardul este „cheia de acces in sistem„, cum bine a zis Daniels. Dar trebuie citit cu ceva. Am vazut pe net cititoare dedicate. In orasul meu, se gasesc doar din cele „all„. Daca cele din urma pot citi si cardurile de sanatate, n-are rost sa cumpar doua. De asta intrebam. Link spre comentariu
sesebe Postat Iulie 2, 2020 Partajează Postat Iulie 2, 2020 Vrei sa hack-uiesti sistemul de sanatate? Link spre comentariu
doru77 Postat Iulie 2, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2020 Nu, e perfect legal. scrie chiar pe site-ul lor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum