Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

12v -->>2x38v

Postări Recomandate

Salutare am gasit si eu o schema pe un siteu.. si is curios daca functioneaza http://www.nastase.go.ro/pgid15_site_RO.html nu am incercat.. las sa incercati voi daca vreti.. ca eu nu tare am timp liber. si sa imi ziceti pls :prayer: si am o nelamurire.. is cam incepator .. la ce se refera.. la bobinaju trafului. 6+6 ce vrea sa zica.. adica faci 2 bobine pe primar a cate 6 spire ? scuzati-ma daca nu m-am exprimat bine

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Am un amplif Pioneer de 4x20w si l-am desfacut si am vazut ca are ceva de genu si el in interior . Ceva diode 2 conzi etc. si un releu . Oare pt asa ceva i ifolosit ?ca am vazut pe forum ca cica potzi face chestia asta incarcand conzi in paralel si descarcandui in serie.. Totusi ar functiona daca as lua cablaju respectiv (cel cu releu) si sa il folosesc la 1 TDA7294 ?

Link spre comentariu

"cica potzi face chestia asta incarcand conzi in paralel si descarcandui in serie."Se cheama redresare cu dublare de tensiune...si schema e foarte simpla, e ca o punte redresoare dar in loc de 2 diode de pe o parte, pui 2 condensatori electrolitici mari !

Link spre comentariu
Vizitator yGs

"cica potzi face chestia asta incarcand conzi in paralel si descarcandui in serie."Se cheama redresare cu dublare de tensiune...si schema e foarte simpla, e ca o punte redresoare dar in loc de 2 diode de pe o parte, pui 2 condensatori electrolitici mari !

asta doar la puteri mici pt ca iti vor aparea oscilati... :drinkers: :partyman:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări