Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Display tv Samsung

Postări Recomandate

Buna ziua, am cautat aici pe forum si nu numai..., stiti cumva ceva surse de achizitie pentru display-uri tv Samsung?

Acum pe moment m-ar interesa pentru un Samsung UE40KU6172UXXH, un tv curbat cu pixeli defecti(bineinteles ca stiu ca e nevoie de modelul displayului, nu de cea a televizorului), dar nu am gasit nici o sursa de achizitie displayuri.

Daca aveti ceva linku-uri, nume firma, etc. ma ajutati va rog? Sper ca nu se considera publicitate din partea colegilor care administreaza acest forum

Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• domi

3

• Florinel TV

2

• Costica Tv

2

• cristronic

1

Zile populare

Acum 1 oră, Costica Tv a spus:

La ce-ai deschis topicul daca nu stii ce display iti trebuie ??

Pentru ca ma intereseaza in general posibilatiile de achizitie display, nu second hand, ci nou. 

Nu ai cum sa dai nici macar un pret de referinta la client, daca nu stii de unde poti cumpara piesa defecta. 

Editat de domi
Link spre comentariu
32 minutes ago, domi said:

Pentru ca ma intereseaza in general posibilatiile de achizitie display, nu second hand, ci nou. 

Nu ai cum sa dai nici macar un pret de referinta la client, daca nu stii de unde poti cumpara piesa defecta. 

Sunt destule ecrane SH la vanzare , tu trebuie sa stii cu ce ecran este echipat tv-ul, ca acest tv poate fi cu mai multe tipuri de panel.......Dumnezeu cu mila....ca eu nu ter-am inteles ce vrei...:rade:

Link spre comentariu
Chiar acum, domi a spus:

Sa zicem ca tv-ul costa 600 lei atunci display nou costa 550 lei , SH costa undeva intre 200 , 300 lei maxim

Si atunci clientul cand aude de acest pret isi cumpara tv nou, uite o intamplare la mine, vine un client cu un tv cu MB.17MB82S de 24 inch cu sursa praf , si clientul spune daca costa 200 lei nu il mai repar si cumpar altul nou ca unul nou costa intre 400 si 500 lei nou, eu i-am luat 170 lei si la facut, cu 200 nu a vrut :rade:

Link spre comentariu

Dacă tv-ul e 600 lei (și e de firmă mai bună...scuze...nu e firmă bună, care are tv-uri la 600 de lei:rade:) display-ul( dacă îl găsești pe undeva, ca piesă de schimb) poate fi  și 7-8 sute de lei!

Editat de elmar
Link spre comentariu

Pt un TV de 140cm am găsit acum citiva ani cu 660Euro plut transport din Asia (dacă mai ajungea întreg). 

Eu personal am renunțat pt ca deja era de peste 2 ori prețul TV-ului (nu era cine știe ce firma). 

Link spre comentariu
Chiar acum, elmar a spus:

Dacă tv-ul e 600 lei (și e de firmă mai bună...scuze...nu e firmă bună, care are tv-uri la 600 de lei:rade:) display-ul( dacă îl găsești pe undeva, ca piesă de schimb) poate fi  și 7-8 sute de lei!

Colegu acum cu 600 lei iei tv nou chiar daca este stift dar e nou :rade: si credema ca ce-am reparat eu de 24 inch are deja 4 ani de functionare deci sunt stifturi dar tin, si daca tine 4 ani clientul spune ca este de firma mare chiar super bun :rade:

Link spre comentariu

Bine, multumesc pentru sfaturi. Am avut cativa ani pauza totala in domeniul depanarii lor tv, iar acum am reinceput sa mai repar cate una-alta... si nu mai sunt la zi cu furnizorii, daca sunt, in special pentru display-uri, ca restul ba se poate repara, ba gasesti nou sau second hand pe diferite site-uri. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări