Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Va rog datasheeturi pentru urmatoarele tipuri de piese

Postări Recomandate

Buna seara stimati colegi ! Am apelat din nou la  dvs pentru niste datasheeturi care imi sant necesare si anume pentru urmatoarele tipuri de piese : Circuite integrate pentru lampi de gradina de tipul : P421,PC 17 K1 si JD 180340-A , tranzistori pentru inalta tensiune pentru becuri LED de tipul STC 945, TL 431, D 13003, 13001S, E 13003, ADE 13003, 13002 DK, CRC 13001 A, A 18005 sau A 18003 , pentru un tranzistor de tipul BW 41 si pentru un circuit integrat de tip ML 8205. Va multumesc !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marian Iftode

3

• BRANCA

2

• PINTI

2

• Nostalgic

1

Top autori în acest subiect

Si Net-ul ,... ce spune... l-ai intrebat?

Nu cred ca este asa de magar si nesimtit incat sa nu iti spuna nimic pentru toata lista ta.

Editat de PINTI
Link spre comentariu

Am intrat pe site-urile care ofera datasheeturi incepand cu ESPEC ,ELECTRONICA, sau ALLDATASHEET dar despre ce ma interesa pe mine , nu postau. De exemplu pentru circuitul integrat JD 180340-A, pentru tranzistoarele de IT de tip STC 945, ADE 13003, 13002 sau CRC 13001A se prezinta o lista cu prima sau a doua cifra, restul nu. Aveti dvs echivalentele pieselor postate de mine ? Ca sa nu mai caut datasheetul original. Va multumesc !

Link spre comentariu

Se pare ca nu ai experienta la cautat.

STC945=2SC945

Tranzistorii ii cauti cu:

13001,13002,13003.Direct pot sa-ti spun ca gasesti MJE13001,MJE13002,MJE13003.

Integratul nu stiu ce hram poarta.Posibil sa fie JD1803?

Link spre comentariu

Cum ar fi, ca tu sa stai in fotoliu, cu mandra in poala, berea in mana, si prostii sa iti caute pe net diverse datasheet - uri????

Link spre comentariu

D-le Pinti eu am apelat la persoane care cunosc sau stiu ceva despre titlurile postate de mine. Te-a facut cineva prost,sau te-a rugat cineva sa-i cauti ceva? Daca d-ta nu stii sa comunici cu cei ce posteaza pe acest forum,crezi ca e greseala cuiva? Nu ti-am cerut nimic. Am rugat pe cei care au cunostinta de titlurile respective si unde pot fi gasite ca pe unele siteuri se publica fractionat. Imi pare rau ca m-am incurcat cu cine nu are cunostinta de ceea ce caut. Poate altadata cand voi mai posta vreun material,se va gasi cineva care sa ofere raspunsuri si nu mandre sau bauturi. Va multumesc !

Link spre comentariu

în marea majoritate de identificări s-a  răspuns 

-TL431   referință de tensiune programabilă

-PC17 K1   optocuplor  echiv. PC817

-ML8205  tone ringer

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări