Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar tranzistori BC 414/416 B

victordascalescu54

Postări Recomandate

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• victordascalescu54

5

• vaska2222

3

• franzm

3

• mac01

2

Top autori în acest subiect

Acum 5 ore, vaska2222 a spus:

intreb ,cele romanesti ,  sint de fabricatie  originala ..?

eu cu astea mi-am facut ... treaba.. f. bine

Sincer nu stiam ca la IPRS s-au fabricat si BC414/416.

Aveti asa ceva?

Link spre comentariu
Acum 2 ore, franzm a spus:

BC550/BC560. Mai noi, mai performante si mai ieftine.

Bune si astea dar de unde sa le cumpar? Am nevoie de circa 10 perechi BC550B si 5 perechi BC560B .

Link spre comentariu
Acum 2 ore, vaska2222 a spus:

omul asta  face valuri  ..  nu raspunde  la mesaje  .. 

acest om are serviciu, din pacate

De cumparat se pot lua si de la mauser, tme, farnel etc dar transportul costa mai scump decat marfa.

1 oră în urmă, sesebe a spus:

Eu personal as merge pe niște tranzistoare Japoneze sau măcar Koreiene pt a păstra cit de cit originalitatea aparatului. 

Ca sa pastrez autenticitatea aparatului, lucru de dorit, ar trebui sa gasesc tranzistori in capsula metalica, ceea ce este apropae imposibil  asa ca daca pun europeni, americani sau coreeni in capsula de plastic este tot aia, drept pentru care ma uit dupa calitate si posibilitatea de a-i impereche (pe cei care trebuie)

Link spre comentariu

De obicei cand cumperi sau vinzi ceva se trece locatia la profil...chestie de regulament.

Ca daca matale esti din Papua Noua Guinee si noi suntem din Ro...tot mult costa transportul...asa poate se gaseste cineva din satul matale si te ajuta cu cativa tranzistori fara sa mai platesti transportul.

Link spre comentariu

Am gasit tranzistorii cautati la un coleg amabil de pe forum, desi nu era din "satul meu'

Multumesc celor care  mi-au dat sfaturi si idei.

Rog un moderator sa inchida topicul.

Link spre comentariu
Acum 4 ore, Thunderer a spus:

Si nimeni BC560. Am patit-o la Sara, noroc cu un coleg de avea stoc.

Astia au anuntat ca opresc productia la BC850 si 860 si vad ca au oprit-o la varianta tht.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări