Vizitator Postat Iunie 30, 2020 Partajează Postat Iunie 30, 2020 Stie cineva ce placa de baza are acest calculator, eventual o schema de la placa de baza. Are un scurt pe undeva si produce zgomotul specific de incercare demarare, intra in protectie, iar incearca si tot asa, un pacanit usurel. Nu am reusit sa identific placa de baza, nu e marcat nimic clar pe ea, macar as fi cautat o alta asemanatoare cu acelasi cipset. E facut in china, normal, dar pentru Dell. Multumiri, daca poate cineva sa ma ajute si rog pe validae sa lase putin aici, ca e mai citita sectiunea asta. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 30, 2020 Partajează Postat Iunie 30, 2020 Cred ca se bazeaza pe Intel Z87, dar mai mult nu am gasit. Link spre comentariu
Spitfire Postat Iulie 12, 2020 Partajează Postat Iulie 12, 2020 M-as mira foarte tare ca pe un sistem Dell sa existe o placa de baza pe care nu este scris modelul-uitati-va cu atentie, sigur exista o eticheta....cat despre simptomul mentionat, verificati integritatea mufelor USB sa nu fie vreuna cu lamelele storcite, in scurt, apoi verificati sursa, daca este posibil, incercati cu alta sursa. https://www.amazon.com/KWVT8-Dell-Intel-Desktop-Motherboard/dp/B01CKESF7I/ Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 13, 2020 Partajează Postat Iulie 13, 2020 Da, aia e placa. Se pare ca Dell nu a produs decat un singur model de placa pentru aceasta versiune de procesor, modelul este OKWVT8, vanzatorul de pe amazon nu livreaza la locatia mea. Am verificat lamelele usb, par corecte. In afara de zgomotul descris se mai aprinde un led gaben aux_pwr in dreapta conectorului atx cum privesti poza din link. Am incercat si alta sursa, la fel. O placa cu cipset Z87 ar merge foarte bine, dar nu am gasit nici din astea la pret convenabil sau nos, mai sunt ceva chinezarii bazate pe B85, de fapt una singura vanduta sub nume diverse care suna ciudat, dar nu ma complic, sunt noi , dar calitate aliexpress. Link spre comentariu
Postări Recomandate