Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Diferenta intre amplificator si amplituner.

Postări Recomandate

După două pagini de discuții inutile, ai văzut ca ai ajuns la rezultatul pe care oricum îl hotărâsei dinainte să deschizi acest topic?

Adică postarea inițială trebuia să sune așa (te citez):

"la cata muzica ascult eu intr-o simpla camera" "Ave un coleg de munca un Technics Sa gx230 la o suma modica de doar 20 de euro. Nici doua ore de munca"

Îl iau, nu? 

"Azi i-am zis colegului sa il aduca. Pentru 20 de euro nu stica sa il am" "La 20 de euro nici ca ma intereseaza daca ma tine 3 luni sau un an. Se strica il arunc si gata. Vorba aia m-am plimbat apropape 2 ore degeaba la munca si aia sunt banii." "La 20 de euro nici ca ma intereseaza daca ma tine 3 luni sau un an. Se strica il arunc si gata. Vorba aia m-am plimbat apropape 2 ore degeaba la munca si aia sunt banii."

Și gata, asta era tot ce trebuia scris și lămurit.

Pentru ce toată această discuție pe departe, fără nicio legătură directă cu ceea ce aveai tu de gând, despre calitățile amplitunerelor versus cele ale amplificatoarelor în acest caz?

LE

Să-l stăpânești sănătos!

Editat de mama
Link spre comentariu
Acum 46 minute, mama a spus:

După două pagini de discuții inutile, ai văzut ca ai ajuns la rezultatul pe care oricum îl hotărâsei dinainte să deschizi acest topic?

Adică postarea inițială trebuia să sune așa (te citez):

"la cata muzica ascult eu intr-o simpla camera" "Ave un coleg de munca un Technics Sa gx230 la o suma modica de doar 20 de euro. Nici doua ore de munca"

Îl iau, nu? 

"Azi i-am zis colegului sa il aduca. Pentru 20 de euro nu stica sa il am" "La 20 de euro nici ca ma intereseaza daca ma tine 3 luni sau un an. Se strica il arunc si gata. Vorba aia m-am plimbat apropape 2 ore degeaba la munca si aia sunt banii." "La 20 de euro nici ca ma intereseaza daca ma tine 3 luni sau un an. Se strica il arunc si gata. Vorba aia m-am plimbat apropape 2 ore degeaba la munca si aia sunt banii."

Și gata, asta era tot ce trebuia scris și lămurit.

Pentru ce toată această discuție pe departe, fără nicio legătură directă cu ceea ce aveai tu de gând, despre calitățile amplitunerelor versus cele ale amplificatoarelor în acest caz?

LE

Să-l stăpânești sănătos!

Nici vorba !!! Vroiam sa aud pareri daca exista diferente intre un amplificator simplu, si un amplituner. Infine...... Multam oricum.

Link spre comentariu

Da, exista diferențe. 

Un amplituner are și tuner înăuntru și, în general, ca să încapă în acelasi volum si/sau preț, un amplituner are partea de amplificator simplificată. După mine asta ar fi fost la mintea cocosului. 

Acuma dacă ești adeptul schemelor simplificate (este un curent printre audiofili în caz ca nu știai) s-ar putea sa apreciezi mai mult unul. 

Editat de sesebe
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări