Stavarache.i Postat Iulie 1, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2020 Vad ca am ceva de remediat, si anume sa curat ventilatorul din spate ca este tixit de praf, se invarte din joi in parte cate o tura. Link spre comentariu
Stavarache.i Postat Iulie 1, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2020 Aveti aici un scurt clip cu un test. Scuzati dezordinea din camera, dar lucrez de dimineata si nu am stat de curatenie la ora 6 :P Link spre comentariu
mama Postat Iulie 1, 2020 Partajează Postat Iulie 1, 2020 (editat) După două pagini de discuții inutile, ai văzut ca ai ajuns la rezultatul pe care oricum îl hotărâsei dinainte să deschizi acest topic? Adică postarea inițială trebuia să sune așa (te citez): "la cata muzica ascult eu intr-o simpla camera" "Ave un coleg de munca un Technics Sa gx230 la o suma modica de doar 20 de euro. Nici doua ore de munca" Îl iau, nu? "Azi i-am zis colegului sa il aduca. Pentru 20 de euro nu stica sa il am" "La 20 de euro nici ca ma intereseaza daca ma tine 3 luni sau un an. Se strica il arunc si gata. Vorba aia m-am plimbat apropape 2 ore degeaba la munca si aia sunt banii." "La 20 de euro nici ca ma intereseaza daca ma tine 3 luni sau un an. Se strica il arunc si gata. Vorba aia m-am plimbat apropape 2 ore degeaba la munca si aia sunt banii." Și gata, asta era tot ce trebuia scris și lămurit. Pentru ce toată această discuție pe departe, fără nicio legătură directă cu ceea ce aveai tu de gând, despre calitățile amplitunerelor versus cele ale amplificatoarelor în acest caz? LE Să-l stăpânești sănătos! Editat Iulie 1, 2020 de mama Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 1, 2020 Partajează Postat Iulie 1, 2020 centrele de reciclaj sunt pline, ca la gunoi nu mai ai voie sa le pui. Link spre comentariu
Stavarache.i Postat Iulie 1, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2020 Acum 46 minute, mama a spus: După două pagini de discuții inutile, ai văzut ca ai ajuns la rezultatul pe care oricum îl hotărâsei dinainte să deschizi acest topic? Adică postarea inițială trebuia să sune așa (te citez): "la cata muzica ascult eu intr-o simpla camera" "Ave un coleg de munca un Technics Sa gx230 la o suma modica de doar 20 de euro. Nici doua ore de munca" Îl iau, nu? "Azi i-am zis colegului sa il aduca. Pentru 20 de euro nu stica sa il am" "La 20 de euro nici ca ma intereseaza daca ma tine 3 luni sau un an. Se strica il arunc si gata. Vorba aia m-am plimbat apropape 2 ore degeaba la munca si aia sunt banii." "La 20 de euro nici ca ma intereseaza daca ma tine 3 luni sau un an. Se strica il arunc si gata. Vorba aia m-am plimbat apropape 2 ore degeaba la munca si aia sunt banii." Și gata, asta era tot ce trebuia scris și lămurit. Pentru ce toată această discuție pe departe, fără nicio legătură directă cu ceea ce aveai tu de gând, despre calitățile amplitunerelor versus cele ale amplificatoarelor în acest caz? LE Să-l stăpânești sănătos! Nici vorba !!! Vroiam sa aud pareri daca exista diferente intre un amplificator simplu, si un amplituner. Infine...... Multam oricum. Link spre comentariu
sesebe Postat Iulie 1, 2020 Partajează Postat Iulie 1, 2020 (editat) Da, exista diferențe. Un amplituner are și tuner înăuntru și, în general, ca să încapă în acelasi volum si/sau preț, un amplituner are partea de amplificator simplificată. După mine asta ar fi fost la mintea cocosului. Acuma dacă ești adeptul schemelor simplificate (este un curent printre audiofili în caz ca nu știai) s-ar putea sa apreciezi mai mult unul. Editat Iulie 1, 2020 de sesebe Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum