modoran Postat Aprilie 15, 2023 Partajează Postat Aprilie 15, 2023 (editat) Acum 4 ore, iuliantv a spus: da si cu displayul intors ,cu toate cele ce nu inteleg eu e cum de a ajuns asa repede coletul din china,cand la mine un colet dureaza minim 2 luni plus,si 2 luni spun cu indulgenta,mai repede de 3 luni nu a ajuns niciunul, Marea majoritate ajung in 3 saptamani acum, dar am avut colete ce au facut mai putin de 2 saptamani de pe aliexpress. Nu mai e ca inainte, plus ca vin in mare parte cu Cargus si fac vama direct in Ungaria. Sigur, daca vrei sa vina iar in 2 luni si sa platesti 9,7 lei la posta romana alegi china post. Editat Aprilie 15, 2023 de modoran Link spre comentariu
iuliantv Postat Aprilie 15, 2023 Partajează Postat Aprilie 15, 2023 Acum 3 ore, modoran a spus: Marea majoritate ajung in 3 saptamani acum, dar am avut colete ce au facut mai putin de 2 saptamani de pe aliexpress. Nu mai e ca inainte, plus ca vin in mare parte cu Cargus si fac vama direct in Ungaria. Sigur, daca vrei sa vina iar in 2 luni si sa platesti 9,7 lei la posta romana alegi china post. ca inainte? nu stiu ce inseamna exact,ultimul l.am comandat acum cca 10-11 luni Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 16, 2023 Partajează Postat Aprilie 16, 2023 La 15.04.2023 la 9:36, iuliantv a spus: da si cu displayul intors ,cu toate cele ce nu inteleg eu e cum de a ajuns asa repede coletul din china,cand la mine un colet dureaza minim 2 luni plus,si 2 luni spun cu indulgenta,mai repede de 3 luni nu a ajuns niciunul, A intors display-ul Cu intorsul display a fost o gluma, nu ai vazut ca i am spus sa schimbe integratul gamma din prima Link spre comentariu
iuliantv Postat Aprilie 16, 2023 Partajează Postat Aprilie 16, 2023 (editat) Acum 47 minute, Florinel TV a spus: A intors display-ul Cu intorsul display a fost o gluma, nu ai vazut ca i am spus sa schimbe integratul gamma din prima asa se face acum,cand nu vrei sa recunosti o greseala,o dai in glume Paste fericit Editat Aprilie 16, 2023 de iuliantv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum