lucadorin Postat Martie 11, 2023 Partajează Postat Martie 11, 2023 Acum 1 minut, Florinel TV a spus: Setarile panel sunt in spi, dupa ce ai scris memorile ai intrat in service sa modifici pe acolo poate isi revine ? Da, nicio schimbare... La 09.03.2023 la 22:47, iuliantv a spus: eppromul trebuie sa fie gol cu ff sau nou nefolosit Așa l-am pus, cu ff! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 11, 2023 Partajează Postat Martie 11, 2023 Nu ai scris si eepromul cu dump? Link spre comentariu
lucadorin Postat Martie 11, 2023 Partajează Postat Martie 11, 2023 Ba da! L-am pus inițial gol, apoi l-am scris. Le mai scriu încă o dată pe alte memorii. Nu prea cred, dar încerc. Link spre comentariu
yokoono Postat Martie 11, 2023 Partajează Postat Martie 11, 2023 Ai panel AC320DXG-SBHM3 ? Ai nand K9F1G08U0F ? Link spre comentariu
lucadorin Postat Martie 11, 2023 Partajează Postat Martie 11, 2023 Panel HC320DXN-AKSL3-A14X Nand K9F1G08U0F. Link spre comentariu
yokoono Postat Martie 11, 2023 Partajează Postat Martie 11, 2023 Eu am doar pentru cel cu panel AC320DXG-SBHM3. Nu stiu daca este ecivalent cu HC320DXN-AKSL3-A14X. Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 11, 2023 Partajează Postat Martie 11, 2023 la lg-ul clasic se poate seta tipul de panel din service,lg-32-37-42....auo-32-37-....sharp.... Link spre comentariu
lucadorin Postat Martie 11, 2023 Partajează Postat Martie 11, 2023 Acum 36 minute, iuliantv a spus: la lg-ul clasic se poate seta tipul de panel din service,lg-32-37-42....auo-32-37-....sharp.... Acum 37 minute, iuliantv a spus: la lg-ul clasic se poate seta tipul de panel din service,lg-32-37-42....auo-32-37-....sharp.... Să caut atent în service, dar se vede prost tare, e pe dos scrisul. Parcă am văzut ceva. Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 11, 2023 Partajează Postat Martie 11, 2023 (editat) Acum 19 minute, lucadorin a spus: Să caut atent în service, dar se vede prost tare, e pe dos scrisul. Parcă am văzut ceva. se gasea in menul service la placile eax..... lg nu stiu daca si la cele gen 715...oricum nu cred ca va ajuta ,avand in vedere ca imaginea e si in oglida cum sa facut accesul in menu service? cu telecomanda speciala,sau cu menu 1999 back? Editat Martie 11, 2023 de iuliantv Link spre comentariu
lucadorin Postat Martie 11, 2023 Partajează Postat Martie 11, 2023 Accesul l-am făcut cu ,,telecomanda" construită, două leduri și fișier audio, apoi 0413. O fi vreo eroare în nand? Știu că de obicei nu sunt setări pentru display acolo, dar nu mai știu ce să zic... Mai încerc în service, dar am alte urgențe. Mulțumesc tuturor, mai caut și revin cu rezultatul... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 11, 2023 Partajează Postat Martie 11, 2023 Eu acu am inteles treaba cu vazutu in oglinda (nu mam uitat atent la poze), acu m am uitat mai atent la poze si am vazut, aici e alta treaba , vezi ca cine a umblat la display a pus invers display-ul Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 11, 2023 Partajează Postat Martie 11, 2023 Deci la intors cu susul in jos , ce oameni Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 11, 2023 Partajează Postat Martie 11, 2023 (editat) Acum 55 minute, Florinel TV a spus: Eu acu am inteles treaba cu vazutu in oglinda (nu mam uitat atent la poze), acu m am uitat mai atent la poze si am vazut, aici e alta treaba , vezi ca cine a umblat la display a pus invers display-ul e intoarsa horizontala,daca era tv cu tub ,schimba firele la bobina de deflexie scrisul e ,,rusesc,, nu ia intors nimeni displayul ,doar daca la schimbat sau chinuit cineva pe cel original, acum i.mi aduc aminte ca am avut un 17mb82 pe vremea cand nu auzisem de profile ,avea imaginea intoarsa si l.am chinuit si am reusit sa obtin o imagine ca ea gen ntsc ,dar nu sa intors decat horizontalul,cand puneam un 3v sau o masa la unul din pinii t.con,sau o rezistenta,sa vad daca mai dau de ...subiect uite si discutia http://forum.microprocesoare.ro/index.php?topic=6813.0 conform ceea ce am descris aici ,e posibil sa se fi jucat cineva pe display,si sa fi vrut sa intoarca imaginea si sa fi lasat tv.ul in aceasta stare,neavand telecomanda service daca postati si dumneavoastra codul displayului si nu al ,,carcasei backlight,, cum fac majoritatea era mai bine,deci posibil ca rezolvarea sa se afle in discutia de mai sus daca foloseste acelasi t.con Editat Martie 11, 2023 de iuliantv Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 11, 2023 Partajează Postat Martie 11, 2023 Ba e intors display asa cum spun, am avut atfel de probleme si stiu ce spun si asa vedea imaginea sunt satul Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 11, 2023 Partajează Postat Martie 11, 2023 Acum 26 minute, Florinel TV a spus: Ba e intors display asa cum spun, am avut atfel de probleme si stiu ce spun si asa vedea imaginea sunt satul ce nu intelegi tu,e ca se poate intoarce imaginea din t.con ,,cel putin la unele,, si in acelasi timp sa dea imagine ,,corecta,, dar cu culori inversate ,ca si cum ar fi in NTSC ,daca vre.o unui idiot ii da prin cap sa faca aceastå manevra ,un depanator ar trebui sa-si dea seama,asta presuåpunånd ca domnul Luca Dorin e cat decat depanator si ar vedea imediat diferenta,sa vedem o poza cu t.conul cum e pozitionat,si ne lamurim ar ma fi o exceptie ,a schimbat ledurile,sau displayul cineva,si nu si.a dat seama ,cu toate ca tot idiot s.ar numi,nu ar avea ce sa caute in depanarea unui lcd ,daca nici atåta nu.l duce capul si acum fara suparare,daca tu ai intålnit multe asemenea cazuri,ar fi bine sa-ti schimbi locatia,sa te muti spre sa interpretezi ca atare,si nu ca o acuzatie sau jignire Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum