Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Star light firmware 32dm6500

Ioana Rebeca

Postări Recomandate

La 05.07.2020 la 13:46, gabiTV a spus:

Asemenea clienti se trimit la plimbare cu tot cu tv lor . Am avut clienti care au venit de la peste 100km departre ptr simplu motiv ca in zona respectiva nu s-a gasit nici un meserias capabil sa le rezolve problema . Adevaratii meseriasi sunt din ce in ce mai putini , in schimb s-a umplut lumea de habarnisti care se pricep la de toate si de fapt nu stiu nimic !

Link spre comentariu

Va rog daca aveți exact  un soft la un loc sau chiar cel care îmi trb ca-ci încă nu ma-m descurcat cu ce am incercat s-au daca îl are cineva desc să îl primesc pe Gmail [email protected] a rog mult că îl țin degeaba de ceva timp mulțumesc anticipat!!!

Link spre comentariu

citeste tot topicul

vei gasi raspunsul in functie de data de fabricatie

La 13.11.2018 la 10:43, razvan-l1 a spus:

La acest sasiu sunt 2 versiuni de HW , una cu flash de 4 GB , si din nov-dec 2017 versiunea noua cu flash de 8GB.

Cand softul este pentru o versiune de flash incompatibila afiseaza "size EMMc mismatch " la incercarea de scriere pe USB.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Salut am un star-light-32dm6500 si nu reusesc sa intru in ecranul albastru. Chiar daca tin apasat pe butonul Power de pe consola il introduc in priza astept de licare ledurile verde si rosu dar nu apare ecranul albastru. Stick-ul licare cam 20 s dupa care pa.

Gresesc cu ceva???

Va multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
On 7/1/2020 at 3:09 PM, paull00 said:

https://we.tl/t-XzpTayXhE6

CV338H-T42 Firmware

Firmware: T201712209A-CNC-MarJane-338H-T42-EMMC8G-HV320WHB-N8B-350MA-5KEY-MO10024385-20180106204006

Panel: BOE HV320WHB-N8B; 1366 × 768 HD

Netestat,doar descarcat.

Buna ziua. Ati putea incarca din nou softul pe wetransfer?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări