Ioana Rebeca Postat Iunie 28, 2020 Partajează Postat Iunie 28, 2020 Buna și mulțumesc pt aj dintrecut v as ruga un soft pt usb la tv Star light 32dm6500 șasiu cv338h-t42 . Se aprinde albastru 1min după intră în stby. Va rog mult mulțumesc! Link spre comentariu
paull00 Postat Iunie 30, 2020 Partajează Postat Iunie 30, 2020 https://www.kazmielecom.com/2019/10/07/cv338h-t42-firmware-free-download.html Link spre comentariu
Costica Tv Postat Iunie 30, 2020 Partajează Postat Iunie 30, 2020 (editat) 7 hours ago, paull00 said: https://www.kazmielecom.com/2019/10/07/cv338h-t42-firmware-free-download.html Tare as fi curios daca a reusit cineva sa descarce un soft si sa mai si functioneze, adica 5 parti de arhiva = un soft impartit special ca sa te plimbe cat mai mult si in cele din urma sa te prinda in capcana cu VIRUSACHE....ia uite ce-mi apare mie de cate ori incerc sa descarc.....Sunt sute de site-uri de gazduire OK, oare de ce "BINEVOITORUL" acesta care a urcat softurile, a ales acest site de upload ??? Sa nu va plangeti cand o sa aveti "blue screen" la calculator !, la mine e a treia oara cand imi afiseaza subit "blue screen" si PC-ul se restarteaza........ Editat Iunie 30, 2020 de Costica Tv Link spre comentariu
sorintv Postat Iunie 30, 2020 Partajează Postat Iunie 30, 2020 (editat) Se descarca usor, dar trebuie sa astepti 30-60sec la o arhiva. Am instalat ABP plus care blocheaza reclamele. Este dezactivat pentru elforum si remont. Editat Iunie 30, 2020 de sorintv Link spre comentariu
Costica Tv Postat Iunie 30, 2020 Partajează Postat Iunie 30, 2020 (editat) 1 hour ago, sorintv said: Se descarca usor, dar trebuie sa astepti 30-60sec la o arhiva. Am instalat ABP plus care blocheaza reclamele. Este dezactivat pentru elforum si remont. Nu ar fi fost nici-o problema sa astept 60 de sec, ADB plus il am instalat de ani buni pe browserul Chrome si degeaba....o sa incerc si cu browserul Mozilla stiu ca asta era mai bun la capitolul securitate dar am renuntat demult la el...ai testat vreun soft pana acum de pe siteul acesta sa vezi daca e bun ?, as fi vrut sa le descarc asa usor usor sa le pun la colectie ca sunt softuri de viitor si cand voi avea nevoie nu se stie daca mai gasesc pe undeva... Editat Iunie 30, 2020 de Costica Tv Link spre comentariu
sorintv Postat Iunie 30, 2020 Partajează Postat Iunie 30, 2020 Nu am avut ocazia sa testez niciun soft. Eu folosesc Mozilla. Pot transfera (salva) semnele de carte (marcaje) si Autentificări și parole. Link spre comentariu
attilaa0 Postat Iunie 30, 2020 Partajează Postat Iunie 30, 2020 Confirm ca softurile sunt bune pe acel site,cel putin pentru un Akai,cu acest sasiu. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Iunie 30, 2020 Partajează Postat Iunie 30, 2020 (editat) Daca doreste cineva si are timp sa intre in hora ca sa descarcam softurile din linkul de jos, e binevenit, treaba e cam in felul urmator, aceste softuri sunt extrem de importante si o sa vina vremea cand acel site va disparea asa cum au mai disparut multe...,softurile se descarca foarte usor si repede dar e multa migaleala ca trebuie sa redenumesti (copy/paste) fiecare arhiva (soft) descarcata, adica trebuie pusa denumirea tv-ului, sasiul, codul TFT si data de fabricatie, sunt 6 pagini, 5 pagini are cate 10 softuri si ultima pagina doar 2 softuri = 52 de softuri, Eu am reusit sa descarc pana acum 20 de softuri = pag 1 si pag 2, cine vrea sa facem schimb de softuri trebuie fiecare sa isi aleaga o pag sau doua (afara de pag 1 si pag 2) si sa denumeasca arhivele (softurile) exact asa cum le-am denumit eu mai jos in foto, cele 52 de softuri sunt pentru sasie diferite de aceea este important ca la denumirea arhivei (softului) sa se stie pentru ce sasiu e softul respectiv, pentru ca acel soft e posibil sa functioneze perfect la alt model de tv cu acelasi sasiu. Cine se incumeta sa descarce 10 softuri = 1 pagina, dau la schimb ce am descarcat eu = 20 de softuri = 2 pag. Aceste chinezarii sunt vandute la noi in tara....daca nu profitam acum de softurile astea cat sunt moca, mai tarziu cumparam bitcoinul cu 8000 de euro... Chiar daca site-ul va dispare, softurile se vor gasi pe alte site-uri dar mai mult ca sigur vor fi cu plata. https://www.rserv.ro/software/ Fiecare soft descarcat are si procedura de update, acolo se poate vedea pentru ce sasiu este softul respectiv. Asa arata arhivele (softurile) descarcate dupa ce le-am redenumit pe fiecare in parte. Softurile de pe pagina 1 Softurile de pe pagina 2 Editat Iunie 30, 2020 de Costica Tv Link spre comentariu
paull00 Postat Iulie 1, 2020 Partajează Postat Iulie 1, 2020 Merg sigur softurile de acolo,am testat personal cateva, doar ca e nevoie de rabdare si tutun pana le descarci ! Link spre comentariu
paull00 Postat Iulie 1, 2020 Partajează Postat Iulie 1, 2020 https://we.tl/t-XzpTayXhE6 CV338H-T42 Firmware Firmware: T201712209A-CNC-MarJane-338H-T42-EMMC8G-HV320WHB-N8B-350MA-5KEY-MO10024385-20180106204006 Panel: BOE HV320WHB-N8B; 1366 × 768 HD Netestat,doar descarcat. Link spre comentariu
gabiTV Postat Iulie 3, 2020 Partajează Postat Iulie 3, 2020 La 01.07.2020 la 14:14, paull00 a spus: doar ca e nevoie de rabdare si tutun pana le descarci ! Necesita ceva timp ptr descarcarea tuturor , dar merita efortul . Ce bine este cand rezolvi rapid televizorul cu stick-ul , pleaca si clientul multumit si tu incasezi banii . Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 4, 2020 Partajează Postat Iulie 4, 2020 Acum 5 ore, gabiTV a spus: Necesita ceva timp ptr descarcarea tuturor , dar merita efortul . Ce bine este cand rezolvi rapid televizorul cu stick-ul , pleaca si clientul multumit si tu incasezi banii . Da dar am avut clienti care negocieaza si se zbat pentru 20 de bani Link spre comentariu
gabiTV Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 Acum 14 ore, Florinel TV a spus: Da dar am avut clienti care negocieaza si se zbat pentru 20 de bani Asemenea clienti se trimit la plimbare cu tot cu tv lor . Am avut clienti care au venit de la peste 100km departre ptr simplu motiv ca in zona respectiva nu s-a gasit nici un meserias capabil sa le rezolve problema . Adevaratii meseriasi sunt din ce in ce mai putini , in schimb s-a umplut lumea de habarnisti care se pricep la de toate si de fapt nu stiu nimic ! 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 Habarnistii "aia " se umplu de bani , ca de fraieri e plin dinainte de ovulatie . Altfel spus : ala te va injura in fata clientului , va da prosteala clientului si se umple de bani . Inca megeste in romanica treaba astia a a a . Si . . . . la final . . . clientul . . .ajunge . . .inapoi . . . . . la tine si intraba :eu acu' ce fac ? Link spre comentariu
gabiTV Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 Acum 1 minut, razvan-l1 a spus: Si . . . . la final . . . clientul . . .ajunge . . .inapoi . . . . . la tine si intraba :eu acu' ce fac ? Cum adica ce face ? Sa-i fie invatare de minte ( daca are unde stoca ) pe viitor . Ieftin si bun nu se prea poate . Daca vrea INTRADEVAR respactivul aparat sa functioneze , trebuie sa plateasca munca fizica si efortul intelectual depus ptr repararea lui . Daca nu : tolul pe chioru si la Perisorul si poate mai face o "cura" de habarnisti ! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum