dorian 70 Postat Iunie 26, 2020 Partajează Postat Iunie 26, 2020 Am o ladă frigorifică mică de 100 litri Arctic, funcţională, care stă de ani de zile abandonată prin şoapre. I-am făcut un termostat pentru a o folosi ca frigider, va sta tot într-o anexă şi se va ocupa de temperatura berii, vinului sau a vodcii, de ce nu. Aspectul este cum este, nu va sta la vedere neapărat, să-şi facă treaba, că afară urcă gradele. Termistorul este de 1,5kΩ luat de la Co#ex. Da, ştiu, este 30 de lei un termostat frigo. 1 Link spre comentariu
validae Postat Iunie 26, 2020 Partajează Postat Iunie 26, 2020 Câtă vreme e făcut din pasiune, nu te judecă nimeni.E vorba de satisfacţia lucrului făcut cu mîna ta....bravo ţie. Link spre comentariu
dorian 70 Postat Iunie 26, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2020 Da @validae, aşa este, a fost făcut în perioada când stăteam mai mult în casă, aici la mine, ca niciodată, pe 2 iunie 2020 (!) încă am făcut foc în sobă. Link spre comentariu
neagu Postat Octombrie 9, 2020 Partajează Postat Octombrie 9, 2020 Cred ca se poate adapta si la o lada frigorifica auto, si sa puna la treaba un element petlier ce tine o temperatua de 8-10-12 grade atunci cand mergi la garla la pescuit. Link spre comentariu
moshu flo Postat August 20, 2021 Partajează Postat August 20, 2021 Mi-a placut cutia de sursa de calculator, poate locui inauntru si soricelul... Mi-a adus aminte de tineretea (mea), cand am trecut printr-o perioada (roz), cu obsesia miniaturizarii.... Deh, pacatele tineretii! Acum si eu as prefera reciclarea a ceva care aduna praf... Dincolo de asta, ideea mi se parea faina! Ar trebui sa-mi adun si eu curajul si sa-i fac sotiei instalatie de incalzire in sera cu centrala murala dezafectata din motiv de absenta (defectare) termistor ACM... Link spre comentariu
sesebe Postat Septembrie 6, 2021 Partajează Postat Septembrie 6, 2021 La schema din primul post mai trebuie o rezistenta baza-emitor la tranzistor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum