zainea Postat Septembrie 21, 2007 Partajează Postat Septembrie 21, 2007 sal stie careva cum cum sa fac ca atunci cand ii dau delete la virusul pe care il gasesc intr-o fila ,fila respectiva sa nu se duca automat in backup ci in quarantine Link spre comentariu
Vizitator ulius Postat Septembrie 26, 2007 Partajează Postat Septembrie 26, 2007 fara glume,schimba antivirus-ul!!!este ca un rahat care trebuie sa-l mirosi fara sa-ti convina! :smt071 Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Septembrie 27, 2007 Partajează Postat Septembrie 27, 2007 fara glume,schimba antivirus-ul!!!este ca un rahat care trebuie sa-l mirosi fara sa-ti convina! :smt071nu inteleg de ce ti se pare un rahat kaspersky....mi unu mi se pare unu dintre cele mai bune antivirusuri....chiar cel mai bun....nu stiu daca ai avut ocazia sa ai virusi in cal pe care alti antivirusi nuau avut cum sa ii scoata.....eu unu sunt foarte multumit de el si mi se pare foarte bun....dane si tu un motiv de ce nu e bun....zainea ....cand antivirusul gaseste un virus iti si spune unde la localizat....ca sa nu il mute in alta parte, poti sa te duci tu direct acolo in fisierul respectiv si sa il stergi....in caz ca nu merge stersintri in safe mode si sigur va fi sters...bafta Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 30, 2007 Partajează Postat Septembrie 30, 2007 Sau poti sa folosesti Wipe Info din Norton Utilities ca sa stergi filele infectate, e mic si nu intra in conflict cu nici un antivirus. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum