Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Electrice, electronice, IT si altele

deneinvins

Postări Recomandate

Acum 1 oră, deneinvins a spus:

18. - Nu știu ce sînt, dar figurează ca : „kit de reparat instrumente cu corzi”, 3 bucăți.

src.jpg

Sunt kituri de reparat telefoane mobile toată ziua....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 61
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• deneinvins

40

• Barbaro

4

• woodyteo

3

• Caius Calin Buta

3

Punctul 18 nu mai este valabil.

Valabile 6. - radio Philips, 11. - Receiver, 13. - Pick-up Iunosti, 17. - temporizator.

Negociabil, variante.

Link spre comentariu

Salut!

Va mai rog frumos ceva!  Mi-ar trebui placuta cu cele trei comutatoare de la temporizator( cel dezmembrat) se potriveste perfect la un aparat de-al meu defect! Multumesc foarte mult! Astept nr. de cont sa va expediez banii!

Link spre comentariu

Se adaugă :

19. - placă de captură video/audio analogică V-Stream.

Preț 40 lei - cu ridicare directă, se pot face probe, măsurători, verificări ...

sau 50 lei - cu expediere prin poștă, plata în cont și se dă ca defectă.

20. - placă de captură video/audio analogică Logilink.

Preț 45 lei - cu ridicare directă, se pot face probe, măsurători, verificări ...

sau 55 lei - cu expediere prin poștă, plata în cont și se dă ca defectă.

Ambele 80 cu ridicare directă sau 90 lei cu expediere prin poștă, plata în cont și se dau ca defecte.

pcav.jpg

Link spre comentariu

21. - Aparat pentru măsurarea tensiunii arteriale Well, funcțional (conține cutie, suport, cărți).

Bonus al doi-lea aparat, despre care nu știu nimic (cel din stînga). 

Preț 25 lei - cu ridicare directă, se pot face probe, măsurători, verificări ...

sau cu expediere prin poștă, plata în cont și se dă ca defect.

ata.jpg

Link spre comentariu
Citat

20. - placă de captură video/audio analogică Logilink.

Preț 45 lei - cu ridicare directă, se pot face probe, măsurători, verificări ...

sau 55 lei - cu expediere prin poștă, plata în cont și se dă ca defectă.

Asta o cumpar eu, va dau un telefon mai tarziu si stabilim. Multumesc.

Link spre comentariu

Punctul 13, pick-up la mine. Aveți și un mesaj privat, sa cumulam cu integratele din donație. Si ceva cu Ge dacă se ivește.

Link spre comentariu

Punctul 13 nu mai este valabil.

Valabile 6. - radio Philips, 11. - Receiver, 17. - temporizator, 19. - placă de captură V-Stream.

Negociabil, variante.

Pentru toată lista cumpărată, prețul scade la jumătate.

Link spre comentariu

17. - temporizator foto, cumpărat în 1991. Funcțional, pe toate funcțiunile.

Bonus componentele unui temporizator dezmembrat. Preț 50 lei.

tmp.jpg

Link spre comentariu

Surpriză, azi am primit pickupul rusesc trimis de@deneinvins . In mod normal coletul trebuia să ajungă luni.

Eram gata, pregătit pentru reparatie, conform anunțului, dar, a doua surpriză: funcționează impecabil, plăcile mele de patefon se aud cum nu le-am auzit niciodată, sau nu credeam că se pot auzi atât de frumos.

Donația, suplimentul donației este și ea prezentă.

Mulțumesc @deneinvins 

P.S. Luni, 5 aprilie este ziua mea, dar am primit astăzi cadoul.

Link spre comentariu

22. - antenă auto, cu prindere pe aripă, telescopică cu 4 segmente, nouă. 30lei.

Bonus - antenă auto, cu prindere pe aripă, telescopică cu 4 segmente, folosită, funcțională.

ant.jpg

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări