Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Electrice, electronice, IT si altele

deneinvins

Postări Recomandate

• 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 61
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• deneinvins

40

• Barbaro

4

• woodyteo

3

• Caius Calin Buta

3

Radio Selena funcțional pe toate gamele. Complet. Antena este întreagă și în bună stare.

A funcționat neîntrerupt între 1990 și 2016. Fisura de pe scală s-a format prin cădere de pe dulap.

Preț 50 lei - cu ridicare personală, se pot face probe, măsurători, verificări ...

sau 65 lei - cu expediere prin poștă, plata în cont și se dă ca defect.

sel.jpg

Link spre comentariu

10. - Aparat video VHS Panasonic, modelul în fotografie. A funcționat pe tuner TV mai mulți ani.

S-au rulat maxim 30 casete. În stare de funcționare, inclusiv telecomanda, originală. Probat-verificat.

Preț 50 lei - cu ridicare personală, se pot face probe, măsurători, verificări ...

sau 65 lei - cu expediere prin poștă, plata în cont și se dă ca defect.

vp2.jpg

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

11. - Receiver WinFast DTV Pro HD Leadtek, nou. Cumpărat în 2016, probat, apoi lăsat nefolosit.

La proba făcută ieri, am observat că telecomanda funcționează mai greu.

Preț 100 lei - cu ridicare personală, se pot face probe, măsurători, verificări ...

sau 115 lei - cu expediere prin poștă, plata în cont și se dă ca defect.

Tuner TV Leadtek.jpg

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Vă salut.

Doresc eu-

pct.12 chei tubulare

pct. 2 HDD extern

de la pct.1 doar un încărcător dacă puteți da.

Mâine sau poimâine pot să le ridic personal din P. Neamț.

Editat de woodyteo
Link spre comentariu

Astăzi am ridicat personal cele comandate, plus bonusul super consistent și de mare trebuință de la @deneinvinsun om deosebit și de un caracter aparte pe care îl recomand cu încredere tuturor. Cât despre bunuri, nu am ce să reproșez, funcționale 100%, iar valoare bonusului fără nici o exagerare, mai mare decât valoarea celor comandate.

Mulțumesc foarte mult și sper să mai colaborăm!

PS. Astăzi am venit nepregătit și cam pe fugă, data viitoare dau țuica.  

Link spre comentariu

@woodyteo, la prima întîlnire, dau eu și țuica (vișinată 500 de 10 ani) și cafeaua !

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Mai sînt valabile doar reperele următoare :

6 - Radio cu lămpi (nu are nici un semiconductor) Philips 440BA - Alfiere 5 - PK924.83.

Aparatul este curat, întreg și funcțional pe Pq, UM și UUS (88-104Mhz).

Cred că pe UUS a fost ”tras” spre capătul benzii, că frecvența 103.6 Mhz o recepționează

în dreptul indicației 100 Mhz. Prinde mai multe posturi cu emisie în zonă.

Nu funcționează pe US, are o bobină întreruptă în circuitul de intrare. Nu am insistat că nu ascult în această gamă. 

Are corector de înalte cu potențiometru și de bass cu comutator în claviatură.

Pe carcasă sînt cîteva urme (minore) de uzură. Pe scală se observă sub butonul de acord exfolierea vopselei.

Nu are picioarele originale și nici capacul de pe talpă. Am construit altele așa cum se vede în imagine.

Aparatul vine cu lămpile originale Philips-Miniwatt EM87, ECC85, ECH81, EF89, EABC80, EL84. Lampa

EZ80 originală era defectă și a fost înlocuită. Se adaugă un set de lămpi de rezervă, de la diferiți producători.

Nici o lampă nu este nouă, dar toate sînt testate, măsurate, probate, verificate și funcționale. 

Transformatorul de alimentare este original, tole E16, secțiunea 8,6 cmp.

Transformatorul de ieșire este original, tole E5 cu fereastră mărită, secțiunea probabilă 2,5 cmp.

Pentru mărimea lui se aude excepțional. La cerere pot trimite poze de detaliu prin mail.

Aparatul are cablaj convențional. S-a schimbat cablul de alimentare și condensatorii de filtraj.

Preț 150 lei - cu ridicare personală, se pot face probe, măsurători, verificări ...

sau 175 lei - cu expediere prin poștă, plata în cont și se dă ca defect.

Pot expedia în Piatra Neamț, Iași sau împrejurimi.

Negociabil, variante ...

al5.jpg

11. - Receiver WinFast DTV Pro HD Leadtek, nou. Cumpărat în 2016, probat, apoi lăsat nefolosit.

La proba făcută ieri, am observat că telecomanda funcționează mai greu.

Preț 100 lei - cu ridicare personală, se pot face probe, măsurători, verificări ...

sau 115 lei - cu expediere prin poștă, plata în cont și se dă ca defect.

Tuner TV Leadtek.jpg

Link spre comentariu

13. - Pick-up IUNOSTI (rusesc) cu lămpi (6P14P și 6N2P), estetic, complet și funcțional.

Doza este uzată, distorsionează și are semnal mic.

Cablaj convențional. Am scos schema, o pot oferi la cerere (în topicul dedicat schemelor).

Preț 85 lei - cu ridicare personală, se pot face probe, măsurători, verificări ...

sau 100 lei - cu expediere prin poștă, plata în cont și se dă ca defect.

Pq Iunosti.jpg

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

14. - O cutie cu circuite integrate, mai mult de 250 bucăți, majoritatea logice (CDB, MMC, rusești și altele).

Nu știu cîte sint noi și cîte recuperate. Nu sînt ale mele.

Preț 30 lei - cu ridicare personală, se pot face probe, măsurători, verificări ...

sau 40 lei - cu expediere prin poștă, plata în cont și se dau ca defecte.

CI.jpg

Link spre comentariu
La 13.01.2021 la 20:03, deneinvins a spus:

13. - Pick-up IUNOSTI (rusesc) cu lămpi (6P14P și 6N2P), estetic, complet și funcțional.

Doza este uzată, distorsionează și are semnal mic.

Cablaj convențional. Am scos schema, o pot oferi la cerere (în topicul dedicat schemelor).

Preț 85 lei - cu ridicare personală, se pot face probe, măsurători, verificări ...

sau 100 lei - cu expediere prin poștă, plata în cont și se dă ca defect.

Pq Iunosti.jpg

Untitled.png

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări