Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Electrice, electronice, IT si altele

deneinvins

Postări Recomandate

Încărcătoare de la R3 la R20. Se alimentează la 220Vca. Cumpărate prin 2015 și folosite o singură dată.

Preț ambele 50 lei - cu ridicare personală, se pot face probe, măsurători ...

sau ambele 65 lei - cu expediere prin poștă, plata în cont și se dau ca defecte.

incarc.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 61
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• deneinvins

40

• Barbaro

4

• woodyteo

3

• Caius Calin Buta

3

• 2 săptămâni mai târziu...

Unitate de HDD extern, folosită o singură dată cu HDD de 1 Tb (S-ATA). Vine fără HDD. Este recunoscut direct de sistemele cu @Win.

Ambalaj original și conține alimentator (12V), cablu de date, CD.

Preț 50 lei - cu ridicare personală, se pot face probe, măsurători ...

sau 65 lei - cu expediere prin poștă, plata în cont și se dă ca defectă.

rack.jpg

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

3. - Mecanica și electronica complete și funcționale de la un pick-up Dual P50 - TV71. De la cablul de alimentare pînă la difuzor.

Are 4 viteze : 16, 33, 45, 78. Are schema originală, editată de producător.

De la doză pînă la conectorul DIN, este stereofonic. Etajul final este monofonic.

Preț 50 lei - cu ridicare personală, se pot face probe, măsurători, verificări, teste ...

sau 65 lei - cu expediere prin poștă, plata în cont și se dă ca defect.

I0.jpg

Editat de deneinvins
Link spre comentariu

4. - Televizor Samsung@LE37A430T1, diagonală 950 mm, cu picior (demontat),  defect.

A funcționat pînă în 2018. S-a oprit din funcționare. Are mai mulți condensatori umflați în blocul de alimentare.

Nu s-a încercat reparația. Are și cîteva elemente ale suportului de prindere în perete.

Nu pot expedia. Numai cu ridicare directă. Preț 100 lei.

5. - Televizor Samsung@LE37R81B, diagonală 950 mm, cu picior (demontat),  defect de conector panel.

A fost folosit pînă în 2019. În funcționare pierde culoarea roșu sau albastru. Își revine dacă se apasă pe

carcasă în colțurile sus. Apoi după cîteva minute, iar pierde una din culori. A fost reparat la atelier, dar

defectul a revenit după cîteva zile.

Nu pot expedia. Numai cu ridicare directă. Preț 100 lei.

În data de 10.09.2020 am programare la firma de reciclare, pentru predarea materialelor.

Dacă nu vrea nimeni televizoarele, le voi preda la reciclare.

43.jpg

r8.jpg

Link spre comentariu

Punctul 3 nu mai este valabil.

Televizoarele de la punctele 4 și 5, se vînd și pe componente, cu expediere prin poștă.

Excepție fac panelurile, carcasele și componentele de dimensiuni foarte mari.

Link spre comentariu

Televizoarele de la punctele 4 și 5, se vînd și pe componente, cu expediere prin poștă.

Excepție fac panelurile, carcasele și componentele de dimensiuni foarte mari.

Link spre comentariu

Va salut 

punctul 4 oare nu l-ar transporta curieratul ,si cam la ce scor?(intreg)

Scuze dupa ce am scris am vazut ca nu expediezi .

Editat de pop_ady44
Link spre comentariu

Televizoarele de la punctele 4 și 5, întregi, mai sînt valabile inclusiv mîine.

Miercuri le dezmembrez. Joi am programare la reciclarea materialelor.

De joi vor mai fi valabile componentele cu dimensiuni mici.

Link spre comentariu

6 - Radio cu lămpi (nu are nici un semiconductor) Philips 440BA - Alfiere 5 - PK924.83.

Aparatul este curat, întreg și funcțional pe Pq, UM și UUS (88-104Mhz).

Cred că pe UUS a fost ”tras” spre capătul benzii, că frecvența 103.6 Mhz o recepționează

în dreptul indicației 100 Mhz. Prinde mai multe posturi cu emisie în zonă.

Nu funcționează pe US, are o bobină întreruptă în circuitul de intrare. Nu am insistat că nu ascult în această gamă. 

Are corector de înalte cu potențiometru și de bass cu comutator în claviatură.

Pe carcasă sînt cîteva urme (minore) de uzură. Pe scală se observă sub butonul de acord exfolierea vopselei.

Nu are picioarele originale și nici capacul de pe talpă. Am construit altele așa cum se vede în imagine.

Aparatul vine cu lămpile originale Philips-Miniwatt EM87, ECC85, ECH81, EF89, EABC80, EL84. Lampa

EZ80 originală era defectă și a fost înlocuită. Se adaugă un set de lămpi de rezervă, de la diferiți producători.

Nici o lampă nu este nouă, dar toate sînt testate, măsurate, probate, verificate și funcționale. 

Transformatorul de alimentare este original, tole E16, secțiunea 8,6 cmp.

Transformatorul de ieșire este original, tole E5 cu fereastră mărită, secțiunea probabilă 2,5 cmp.

Pentru mărimea lui se aude excepțional. La cerere pot trimite poze de detaliu prin mail.

Aparatul are cablaj convențional. S-a schimbat cablul de alimentare și condensatorii de filtraj.

Preț 150 lei - cu ridicare personală, se pot face probe, măsurători, verificări ...

sau 175 lei - cu expediere prin poștă, plata în cont și se dă ca defect.

Pot expedia în Piatra Neamț, Iași sau împrejurimi.

Negociabil, variante ...

al5.jpg

Link spre comentariu

Reperele de la punctele 4 și 5 nu mai sînt valabile.

7. - Componentele televizorului de la punctul 4 :

Sursă : PSLF231501C; KTL-SU10054-8005.

Interfață : T370XW02; 37T03-C01.

Placă : MODEL 450 NORMAL READY; BN 41-00982B; BN40-00099A-080701-52C5; TANZ READY 37AUO-080903-B29-315015.

Invertor : VIT71060.50 LOGAH.

100 lei - cu expediere prin poștă (inclusă), plata în cont și se dau ca defecte.

8.  - Componentele televizorului de la punctul 5 :

Sursă : BN44-00157A; MODEL-PSLF231501A.

Interfață : T370XW02-V5-CB; 06A69-1A.

Placă : BN63-03197A #1DC; BORD RDY 37 BWT 071003A21.246160; TCLW3001 PD 32S(H); BN40-00078A.

Invertor : E206453-MODEL V144.

100 lei - cu expediere prin poștă (inclusă), plata în cont și se dau ca defecte.

4.jpg

Editat de deneinvins
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări