ClashGamingRO Postat Iunie 25, 2020 Partajează Postat Iunie 25, 2020 (editat) As dori sa fac un amplificator audio care sa sune decent doar ca nu am decat 2 tranzistori 2n2222a. (in rest am tot ce trb condesatori,rezistente, etc). Pe net gasesc doar circuite simple care ba au un bass prea puternic ba are potentiometru, etc. Mersi anticipat. (Lucrez la o boxa portabila cu posibilitatea de a si vorbi la telefon prin ea doar ca imi lipseste un amplificator :D) Editat Iunie 25, 2020 de ClashGamingRO Link spre comentariu
vijelie02 Postat Iunie 25, 2020 Partajează Postat Iunie 25, 2020 Si eu sunt interesat de un amplificator doar cu rezistente si condensatoare. 3 Link spre comentariu
validae Postat Iunie 25, 2020 Partajează Postat Iunie 25, 2020 (editat) Cu doi tranzistori 2N2222 poţi face doar un amplificator de căşti decent sau unul anemic cu ieşire pe difuzor, de câteva zeci-sute de miliWaţi.Nu cumperi mai bine un modul în clasa D de la chinezi ? Costă câţiva Lei cu transport cu tot... Editat Iunie 25, 2020 de validae Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 25, 2020 Partajează Postat Iunie 25, 2020 daca omul e pasionat merita exercitiul. am facut si eu odata si tin minte ca amplificarea e micuta si trebuie osciloscop ca sa te joci la rezistente pana reduci distorsiunile. Link spre comentariu
ClashGamingRO Postat Iunie 25, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2020 Mai exersez si eu lipitul etc :D Si daca nu are putere foarte mare doar sa fie sunetul amplificat si sa se auda cat de cat ok. Am sa cumpar eu un amplificator dinala de la chineji, da pana atunci sa mai fac cv ca ma plictisesc. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Iunie 25, 2020 Partajează Postat Iunie 25, 2020 Cu integrate gen tda 2822 nu va place ? > schema simpla, cateva componente ,ieftine ,sau altele .. Link spre comentariu
ClashGamingRO Postat Iunie 25, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2020 Poi fac cu ce am :D Link spre comentariu
Romeo Corb Postat Iunie 25, 2020 Partajează Postat Iunie 25, 2020 Ce vrei sa faci doar cu 2 tranzistori alea nu sant amplificatoare. Link spre comentariu
ClashGamingRO Postat Iunie 25, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2020 Mersii pwp Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 25, 2020 Partajează Postat Iunie 25, 2020 Dacă mai pui un tranzistor la a treia schema poți obține ceva utilizabil iar dacă pui 2 tranzistoare..... Deja cu 4 tranzistoare chiar poți obține un amplificator care sa se poată numi amplificator. Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 25, 2020 Partajează Postat Iunie 25, 2020 Nici pentru casti nu prea faci amplificator cu tranzistorii aia ( ma refer la castile comune de 30-33 ohm ), iar de decenta nu poate fi vorba nici macar la casti de impedanta mai mare. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 25, 2020 Partajează Postat Iunie 25, 2020 poate ii trebuie la un microcontroler sau la voce cum zice, adica 4kHz maxim. Link spre comentariu
ClashGamingRO Postat Iunie 26, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2020 Iau un amplificator clasa D peste 2 sapt si mniezo cu mila :D Link spre comentariu
aurel70 Postat Iunie 26, 2020 Partajează Postat Iunie 26, 2020 Parerea mea este ca, daca chiar doriti sa construiti ceva, cu 2 tranzistoare, care sa functioneze, construiti ceva din postarea colegului @Усилителъ. Nu vor fi niste montaje HI -FI, dar va ajuta mai mult in invatarea electronicii decat cele cumparate de la prietenii chinezi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum