tepeleacatalin Postat Iunie 25, 2020 Partajează Postat Iunie 25, 2020 buna ziua tuturor colegilor si o zi cat mai buna am o mare rugaminte poate cineva sa imi dea ceva detalii despre doua radiorecetoare frantuzesti posibil anii 60....le-am cautat pe radiomuseum si nu am gasit minic primul se numeste SONOLOR....dupa carcasa pare ceva din anii 1965....doua lungimi de unda medii si lungi al doilea GRAMMONT REVERIE...3 lungimi de unda medii lungi si FM banda 87-108 mhz ambele sunt cu tranzistoare incerc si poze nu stiu daca imi iese sonolor.webp Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 25, 2020 Partajează Postat Iunie 25, 2020 Incarcă pozele pe imgur și pune aici doar link-ul pt forum pe care-l găsești în coltul dreapta sus la poza de pe imgur. Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Iunie 26, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2020 (editat) cele doua aparate intrate azi in colectie....functionale necesita totusi o revizie si ceva conzi uscati....in rest functionale nu am gasit nimic despre ele pe nicaieri pozele gasite pe e bay....sonolorul meu este negru....grammont este identic Editat Iunie 26, 2020 de tepeleacatalin Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum