Mihayy Postat Iunie 25, 2020 Partajează Postat Iunie 25, 2020 Televizor Temp, alb - negru pe lampi fabricat in URSS in anii 60, model 06MK-47, stare buna estetic functioneaza se aprind lampile dar nu apare nimic pe ecran. Pret 300 lei negociabil , NU trimit doar predare personala in orasul Brasov, este destul de greu. Televizor alb negru de colecție pe lampi marca OPERA. Stare buna estetic functioneaza se aprind lampile dar nu apare nimic pe ecran. pret 200 lei, negociabil. Ambele TV-uri la pret de 400 lei, negociabil , dar numai cu predare personala in orasul Brasov, NU trimit. Alte electronice si vechituri , detalii click aici carti si colectii de reviste click aici Link spre comentariu
Mihayy Postat Iulie 6, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2020 Anunt valabil, pret discutabil. Alte electronice si vechituri , detalii click aici carti si colectii de reviste click aici Link spre comentariu
Mihayy Postat Iulie 17, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2020 Up, Alte electronice si vechituri , detalii click aici carti si colectii de reviste click aici Link spre comentariu
Mihayy Postat August 3, 2020 Autor Partajează Postat August 3, 2020 Up,... preturi discutabile la TV-uri ori ce oferta este bine venita. Alte electronice si vechituri , detalii click aici carti si colectii de reviste click aici Link spre comentariu
Mihayy Postat August 27, 2020 Autor Partajează Postat August 27, 2020 Up,... preturi discutabile la TV-uri ori ce oferta este bine venita. alte produse detalii click aici si aici Link spre comentariu
Mihayy Postat Septembrie 9, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2020 Up,... preturi discutabile la TV-uri ori ce oferta este bine venita. alte produse detalii click aici si aici Link spre comentariu
Mihayy Postat Septembrie 22, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2020 Up,... preturi discutabile la TV-uri ori ce oferta este bine venita. alte produse detalii click aici si aici Link spre comentariu
Mihayy Postat Septembrie 29, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2020 La TV model 06MK-47, am adaugat selectorul de canale, si noul pret este 150 lei, usor neg. am facut din nou poze. alte produse detalii click aici si aici Link spre comentariu
imreberes Postat Octombrie 5, 2020 Partajează Postat Octombrie 5, 2020 Placa a ajuns cu bine. Multumesc si sper ca mai colaboram! Link spre comentariu
Mihayy Postat Octombrie 16, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2020 Up,... preturi discutabile la TV-uri ori ce oferta este bine venita. alte produse detalii click aici si aici Link spre comentariu
Mihayy Postat Decembrie 11, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2020 Up,... preturi discutabile la TV-uri ori ce oferta este bine venita. alte produse detalii click aici si aici Link spre comentariu
Mihayy Postat Ianuarie 3, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2021 Up,... alte produse detalii click aici si aici Link spre comentariu
Mihayy Postat Ianuarie 7, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2021 (editat) Tv Temp si TV OPERA sau vandut , .. Se mai adauga un Radio marca Majestic , Pret 50 lei. neg. alte produse detalii click aici si aici Editat Ianuarie 7, 2021 de Mihay_electronic Link spre comentariu
Mihayy Postat Ianuarie 13, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2021 Se mai adauga un radio, are un defect la partea de radio nu merge cautarea, pe afisaj arata cum se shimba frecventa, merg toate comenzile dar prinde doar un singur post, cd-ul merge dar unele cd nu citeste. Alfel se aude foarte bine are boxe bune. Pret 50 lei. sau fara boxe 20 lei. Si un Video payer cu caseta se aprinde dar nu pot sa fac proba ca nu am o caseta video, a se lua in calcul ca poate fi defect pret 40 lei. Ambele le ofer la pret de 50 lei. (radioul fara boxe).. Alte electronice si vechituri... click aici, carti si colectii de reviste click aici Rog un moderator sa-mi inchida acest topic pentru ca televizoarele pe lampi le-am vandut. Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate