ClashGamingRO Postat Iunie 24, 2020 Partajează Postat Iunie 24, 2020 Hey salut, apelez iar la elforum deoarece sunteti o comunitate faina si serioasa. Am un transformator scos din sursa de PC si as vrea sa il folosesc la un proiect pe post de alimentare doar ca am o mica mare problema si nu am chef sa ard siguranta :D. Care pini sunt pentru curentul alternativ si care sunt pentru continuu. Link spre comentariu
flomar60 Postat Iunie 24, 2020 Partajează Postat Iunie 24, 2020 Acest trafo nu poate fi utilizat la tensiunea retelei !! Indiferent cu ce parte ar fi conectat se arde siguranta! Cautati un transformator dedicat cu parametrii doriti la sectiunea vanzari....sunt multe anunturi cu trafuri de vanzare.... Link spre comentariu
validae Postat Iunie 24, 2020 Partajează Postat Iunie 24, 2020 Acel transformator nu e destinat folosirii la frecvenţa de 50Hz ci la frecvenţă ridicată, de aceea nu poate fi folosit la tensiunea reţelei.Cum spunea şi colegul în mesajul anterior, specificaţi ce tensiune şi curent doriţi de la un transformator de reţea şi veţi găsi cu siguranţă unul la cineva. Link spre comentariu
UDAR Postat Iunie 24, 2020 Partajează Postat Iunie 24, 2020 Și ar mai trebui adăugat ceva : niciun transformator, deci nici ăsta, nu are pini de curent continuu ! Transformatoarele de orice fel lucrează doar în curent alternativ de frecvență mai mare sau mai mică . Curentul continuu se obține în secundar ( cred că la asta s-a referit IT ) adăugând niște diode și, eventual, un condensator de filtraj. 1 Link spre comentariu
ClashGamingRO Postat Iunie 24, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2020 Ok, Multumesc. :D Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum