dark_angel Postat Iunie 23, 2020 Partajează Postat Iunie 23, 2020 Vad ca pe la vanzari tot apar la preturi duble/triple ("radioamatoricesti" desigur) sau chiar mai umflate tot felul de condensatori "noi" EPCOS. Pentru cei care vor sa ii cumpere direct de la sursa aveti AICI adresa magazinului, transportul e 13euro/colet prin DHL si ajung in cateva zile cu Cargus in Ro. Saptamanal sunt puse cateva cutii la licitatie incepand cu un euro si se intampla sa se incheie si la jumatate din pretul "cumpara acum" cerut de vanzator in mod normal, adica vreo 17-20E cutia. Exemplul 1 60buc EPCOS 1000uF/300V la 51euro adusi la usa voastra sau exemplul2 cu 27buc 40uF Epcos 40uF/1100V tot asa 51E adusi la usa. Filtraje / decuplari sanatoase va urez! Sau dupa cum mai spune un alt coleg: "succesuri" pe ramura! Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iunie 23, 2020 Partajează Postat Iunie 23, 2020 Am cumparat de la tip, dar numai direct, fratele meu locuia intr-un oras in apropiere de respectiva firma, pt. ca firma este, cu un depozit barosan! de la distanta nu mi-a placut faptul ca daca comandam mai multe repere diferit, desi trimetea un singur colet, aplica taxa de transport pentru fiecare produs! poare s-au mai imblinzit intre timp! Link spre comentariu
franzm Postat Iunie 23, 2020 Partajează Postat Iunie 23, 2020 Ati cumparat prin ebay sau direct de la firma (atunci când ati platit asa de mult transportul)? Link spre comentariu
dark_angel Postat Iunie 23, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2020 Pot sa va spun ca pt. DE se pot grupa si ajusta transportul la mai multe articole cumparate. Se poate intreba prin mesaj privat pe ebay daca o face si pt RO. Si eu il stiu de multi ani si parea un tip serios, asa cum zice si MareleSavant are sau cel putin avea un depozit foarte generos. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iunie 23, 2020 Partajează Postat Iunie 23, 2020 cind am cumparata de pe ebay din Ro! a adaugat transportul la fiecare reper! au trecut minim 5 ani de atunci, poate s-au mai desteptat intre timp. i-am dat measaj sa-l intreb de ce a procedat asa, dar nu s-au deranjat sa raspunda! Link spre comentariu
Barbaro Postat Iunie 24, 2020 Partajează Postat Iunie 24, 2020 Salut ! E vreo problema cu ei daca unii au data de fabricatie acum mai bine de zece ani ,sau "epcos" e o garantie suficienta ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 24, 2020 Partajează Postat Iunie 24, 2020 (editat) Vanzatorul se numeste Zdravko Hoefler, cumpar de la el de mai bine de 15 ani si este una dintre sursele mele favorite pentru componente pentru ca ne-am cunoscut si personal la Friedrichshafen la vremea respectiva. Si am mai avut un amic in afara ce-i era prieten si care m-a ajutat in a obtine de el niste componente la niste preturi de felul "gratis mama soacra!" Dupa cum spune si numele, are origini balcanice iar de fapt "magazinul" este afacere de familie, si am gasit la el multe lucruri utile si interesante, inclusiv piese de schimb originale R&S, respectiv am cumparat de la el displayuri CRT noi "stoc" pentru analizorul de spectru (se pare ca tot de la Zdravko ar proveni si toate displayurile in cauza vandute de Helmut Singer)... Acum 3 ore, Barbaro a spus: Salut ! E vreo problema cu ei daca unii au data de fabricatie acum mai bine de zece ani ,sau "epcos" e o garantie suficienta ? Eu am de la maica-sa lu' Epcos care pe numele ei de fata se numea Siemens, avand data de fabricatie din anii '70, si au fost ok... P.S. Zdravko a avut la vanzare mult timp inclusiv pungi pline cu BF255 si 2N2369 de la IPRS! Editat Iunie 24, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iunie 24, 2020 Partajează Postat Iunie 24, 2020 sa inteleg ca acuma grupeaza transportul si se plateste numai o singura data taxa? Link spre comentariu
BRANCA Postat Iunie 24, 2020 Partajează Postat Iunie 24, 2020 Interesant de stiut si cu transportul. Privitor la calitatea electroliticelor am rezerve.Am o colectie stufoasa cu valori mari,diverse firme.Am facut o verificare cu testerul Miron.Singurele care sunt "beton" cateva exemplare Sprague,de pe vremea lui Ceausescu...Restul au scaderi de capacitate,in toleranta totusi,si cresteri ESR.Pot fi utilizate da' nu mai sunt ca alea noi. Nu am incercat "poanta" veche cu incarcat la jumate tensiune de lucru si tinut asa peste noapte.Posibil sa aiba efect in sensul refacerii partiale a capacitatii nominale. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 24, 2020 Partajează Postat Iunie 24, 2020 (editat) Din cate-mi amintesc de atunci cand am cumparat mai multe buc. din acelasi produs, transportul se reducea, parca la fiecare 3 buc. din acelasi produs se taxa un transport. Oricum , se poate vedea, te duci si pui in cos 3 buc. si apoi mai multe din acelasi produs si vezi ce si cum. P.S. Vezi ca anumite produse din care are cantitati mari le are simultan la vanzare atat prin licitatie cat si prin Buy it Now. Vezi intai cat are pret la vanzare directa si apoi licitezi in consecinta la vanzarea prin licitatie ;-) ... in fin al oricum la Buy it Now poti cumpara oricand! Editat Iunie 24, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
franzm Postat Iunie 24, 2020 Partajează Postat Iunie 24, 2020 1 oră în urmă, Marele Savant a spus: sa inteleg ca acuma grupeaza transportul si se plateste numai o singura data taxa? Daca la puneti în cos, da. Înainte vreme trebuia sa-i ceri sa le grupeze. Cumpar de la el din 2002 si înca nu a reusit sa ma faca sa-mi para rau. @Traian B Mai are si acuma cu miile. Vânzarea la licitatie o face ca sa-si formeze o idee despre pretul pe care e dispusa lumea sa plateasca. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 24, 2020 Partajează Postat Iunie 24, 2020 Acum 33 minute, franzm a spus: @Traian BVânzarea la licitatie o face ca sa-si formeze o idee despre pretul pe care e dispusa lumea sa plateasca. Nu, nu cred ca d'aia o face. Ca dovada, are de luni si poate de ani aceleasi produse la licitaii, si la acelasi produs are simultan in desfasurare mai multe licitatii. Daca vroia doar sa-si faca o idee despre pret, ar fi facut numai o licitatie cand si cand ca sa verifice. Iar preturile de buy it now nu au fost modificate de rezultatele licitatiilor, eu am de ani in bookmark unele la care am ajuns sa stiu pretul pe dinafara. Insa probabil ca astfel isi optimizeaza vanzarile si deci incasarile, doarece din asta traieste familia (din cate am inteles fiul/fiica s-ar ocupa acum mai mult de business). Link spre comentariu
Postări Recomandate