ClashGamingRO Postat Iunie 23, 2020 Partajează Postat Iunie 23, 2020 Salut. Am un handsfree si as vrea sa stiu daca se poate transmite prin acel handsfree semnalul audio de la telefon (nu doar apelul). Link spre comentariu
validae Postat Iunie 23, 2020 Partajează Postat Iunie 23, 2020 Adică dacă poți asculta și muzică în el ? În principiu există căști cu bluetooth pentru așa ceva... Link spre comentariu
ClashGamingRO Postat Iunie 23, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2020 Da, dar din cate vad e calls only, ma gandeam ca pot face cumva sa mearga si media, ma plictiseam. Am cautat pe internet circuitul integrat sa vad daca suporta si media dar nu am gasit nmc. Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 23, 2020 Partajează Postat Iunie 23, 2020 In setari la "bluetooth" la dispozitivul respectiv gasesti tipul conexiunii ( audio sau apeluri ), daca acolo ai disponibil doar apeluri atunci... PS: Eu am unul ieftin si totusi merge si muzica la el ( calitatea lasa mult de dorit, dar asta e ), deci m-as mira sa nu mearga si al tau. Link spre comentariu
ClashGamingRO Postat Iunie 23, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2020 Am doar optiunea de apeluri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum