AstraHu-07 Postat Iunie 26, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2020 dan_b11 in momentul in care radiatorul mergea nu aveam conectata masina de spalat sau cuptor electric.....doar un tv si calculator. cocochannel Nu, nu a sarit nicio siguranta in momentul in care a facut atingere firele. Link spre comentariu
BRANCA Postat Iunie 26, 2020 Partajează Postat Iunie 26, 2020 AstraHu.Casa sau apartament?De regula ap 2-3 camere sunt calculate pentru consum total 5 kw.Consumatorii mari,gen 2-3 kw,e indicat sa fie alimentati pe linie dedicata,separata.Aici intra si aparatele de aer conditionat. N-am prea inteles cum s-au atins firele."Cutremur"?Ca nu le vad tzopaind in tubulatura. Link spre comentariu
validae Postat Iunie 26, 2020 Partajează Postat Iunie 26, 2020 A scris clar în prima postare, când au schimbat ăia de la distribuitor contorul, au lăsat firele atârnând liber un moment, iar din mişarea lor s-au atins scurt timp şi au făcut o flamă, cu înnegrirea zonei de contact.Nu a fost un scurtcircuit de durată, fiindcă nici n-a sărit siguranţa de BMP de dinaintea contorului.Cred că s-a despicat firul nu în patru, ci în paişpe....şi nu cred că era neapărată nevoie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum