Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aplicatie pentru alerte la notificari....

Costica Tv

Postări Recomandate

Salut,

As vrea sa stiu daca exista vreun addon (sau aplicatie pentru PC) pentru browserul chrome, care sa de-a o avertizare sonora cand primesc notificari de pe diverse site-uri unde sunt logat, cum e de exemplu acest forum, primesc notificarile dar fara alerta, la yahoo mail tot la fel...am facut toate setarile necesare si din setarile forumului si din setarile browserului chrome si din setarile de sunet ale windows-ului si degeaba, folosesc windows 7, orice raspuns e bine-venit. Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Costica Tv

3

• digix

1

• Gelu

1

Top autori în acest subiect

62 de vizualizari si nimeni nu se pricepe sa de-a un raspuns....inseamna ca sunt unicul care are aceasta problema pe acest forum, deci sunt "THE ONE"  .............:dans::dans::dans::dans::dans::dans::dans::dans::dans::dans::dans::dans::dans::dans::dans::dans::dans:

E clar ca sectiunea asta e pentru VIZITATORII.....defapt ma asteptam....., o sa mai incerc la alta sectiune cu membrii mai activi....evident ca voi schimba titlul topicului ca sa se incadreze cat de cat in sectiunea respectiva......

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
2 hours ago, digix said:

Am doar PC cu Windows 7, telefon am doar o gioagla de NOKIA 1200 RH-99.....multumesc totusi pt raspuns !, nu am gasit niciun tutorial despre aceasta problema, nici in limba Romana nici in alta limba.....

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări