Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ROB 025

yo2mhj

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo2mhj

5

• vio2007

3

• qretzu16

1

• PINTI

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am si eu obiectele de mai jos daca-ti sunt de folos, cumparate anul trecut in scopul de "zapezile de altadata" de la un cetatean din targ...

GL & 73!

rob025.jpg

Link spre comentariu
Acum 10 minute, Traian B a spus:

Am si eu obiectele de mai jos daca-ti sunt de folos, cumparate anul trecut in scopul de "zapezile de altadata" de la un cetatean din targ...

GL & 73!

Cumpar doua buc in capsula DIL 14 pentru restaurarea unui DKM 302,va rog detalii pe mesaje private.

Editat de vio2007
Link spre comentariu

Trimite-mi adresa, dar va trebui intai sa primesc raspuns de la @yo2mhj la cerererea caruia am raspuns mai sus.... insa banuiesc ca or ramane 2 buc. si pentru tine...

Totul este sa nu fie foarte urgent si sa aveti rabdare pana voi putea rezolva cu expedierea...

Restul astept pe mp.

GL & 73!

Link spre comentariu

Nu este nici o problema...

V-as da cu plăcere BF 606,din păcate nu mai am nici eu...am ceva PNP de RF,sa vad ce am.

P.S.Daca va sunt de folos,va ofer trei BF 272,free..

P.S. Domnule Traian B,va rog sa ii trimiteți cele două ROB 025 @vio2007...la mine nu este grabă...când aveți timp...discutam.

Editat de yo2mhj
Link spre comentariu

@yo2mhj:  Am mai mult decat 2 buc., deci pot sa-ti trimit si dumitale, mai ales ca oferta de mai sus ti-a fost adresata direct.

Si mai ales ca sunt... "gratis, mama soacra!":

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări