marin34d Postat Iunie 21, 2020 Partajează Postat Iunie 21, 2020 Buna ziua! Am o stație Radio Ocean RO 4700 și din greșeală am alimentat-o invers. A ars siguranță de la bricheta dar acum nu se mai aprinde și dacă o o alimenteze arde siguranță de fiecare dată. Are vreo dioda anti prost înăuntru? Ma poate ajuta cineva? Multumesc! Link spre comentariu
validae Postat Iunie 21, 2020 Partajează Postat Iunie 21, 2020 (editat) Dacă poţi face o poză clară de aproape cu interiorul, poate descoperim un indiciu vizual.Altfel e mai greu...dar indicat ar fi să nu încerci să-ţi bagi singur şurubelniţa prin ea dacă nu ai o experienţă suficientă în depanare.Fiindcă poţi agrava un defect poate minor... Editat Iunie 21, 2020 de validae Link spre comentariu
marin34d Postat Iunie 21, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2020 Am măsurat cele două diode și cea de Sus este străpunsă. Link spre comentariu
PINTI Postat Iunie 21, 2020 Partajează Postat Iunie 21, 2020 Da, are o dioda "antiprost". Sigur este "sarma". Am reparat mii de statii si rar am intalnit exemplare care sa nu aiba dioda de protectie. Cum a spus si @validae: o poza ar fi binevenita. Link spre comentariu
marin34d Postat Iunie 21, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2020 Rezolvat! Am înlocuit dioda de sus. Mulțumesc celor care au avut bunăvoința sa-mi confirme bănuielile. O zi buna, tuturor! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum