Tincu Ioan Postat Iunie 17, 2020 Partajează Postat Iunie 17, 2020 buna ziua. referitor la comanda motoarelor de curent continuu folosind module ce lucreaza cu arduino sau alte microcontrolere, stiu ca aceste module folosesc configuratia punte H sau semipute, iar factorul de umplere al PWM ului de la iesire se modifica printr-un modulator PWM. in foaia de catalog a modulului pe care il am eu, scrie ca acesta are generator PWM, cu 3 frecvente independente. modulatorul PWM si generatorul PWM sunt acelasi lucru? cu ambele se pot seta atat frecventa cat si factorul de umplere al semnalului? Link spre comentariu
Mircea Postat Iunie 17, 2020 Partajează Postat Iunie 17, 2020 Putem sa stim despre ce modul vorbesti? 1 Link spre comentariu
Tincu Ioan Postat Iunie 17, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2020 https://www.infineon.com/cms/en/product/evaluation-boards/tle94112el_shield/ Link spre comentariu
Mircea Postat Iunie 17, 2020 Partajează Postat Iunie 17, 2020 Dupa cum scrie pe pagina shield-ului, poti modifica frecventa (80, 100, 200Hz) si factorul de umplere. Este pentru motoare mici, acei 0.9A sunt vârf. Mai mult un modul de invatat sa lucrezi cu el. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum