BRANCA Postat Iunie 17, 2020 Partajează Postat Iunie 17, 2020 Ce inseamna femeile...Cam troace zice si sotia mea...Si mai tot inteapa:"Ce dracu tot aduni la ele,la ce-ti trebuie"?... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 17, 2020 Partajează Postat Iunie 17, 2020 Eu ii spun la sotia mea ca vreau sa-mi cumpar ceva si ia spune daca ai nevoie cumpara no problem, si asa mi-am cumparat multe scule de care aveam nevoie, si inca mai cumpar ce mai am nevoie Link spre comentariu
PINTI Postat Iunie 17, 2020 Partajează Postat Iunie 17, 2020 (editat) Eu cumpar fara sa mai intreb nimic. Oricum ea nu stie cu ce se mananca acea scula/aparat/piesa. On topic" Intr-adevar E 0102 a avut probleme cu desfasurarea spotului inca din constructie. Aceasta problema o are pe domeniile joase ale bazei de timp. Cum spunea cineva mai sus, reglajul cu surubelnita era destul de critic. Un punct pozitiv la acest osciloscop este faptul ca accesul la componente, in vederea depanarii, este foarte lejer. Partea din dreapta, fata de tub, se poate rabata si se se pot accesa toate componentele de la X si Y. Poate functiona si cu alimentare in CC. Cat am lucrat in metrologie, cred ca am reparat peste 100 de bucati. Final. Pentru incepatori, amatori, aparatul este foarte bun. Singurul inconvenient este acela al gabaritului, ocupa mult loc pe masa de lucru. Editat Iunie 17, 2020 de PINTI Link spre comentariu
dan-a2 Postat Iunie 17, 2020 Partajează Postat Iunie 17, 2020 Da ,dar si dansele cumpara tot felul de cosmeticale ,sampoane , etc,etc .. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 17, 2020 Partajează Postat Iunie 17, 2020 Eu am noroc ca stau la casa si am umplut casa de fiare, dar nu m-ia ajuns ca peste strada are fratemiu o casa si este goala si am depozitat si acolo cateva fiare de am umplut 4 camere cu ele Link spre comentariu
PINTI Postat Iunie 17, 2020 Partajează Postat Iunie 17, 2020 (editat) Eheeee!!!!!! Boala grea!!!!! Dar grea de tot!!!!! Fac ordine, cand am chef, si sortez din "fiarele" adunate, sa le dau la gunoi (la gunoi efectiv, nu la centre de colectare). Daca trec doua ore, ma razgandesc si incep sa fac o noua triere. "Asta imi trebuie pentru....asta pentru...samd....., pana cand constat ca pot arunca sub 5% din ce mi-am propus initial. Stima George. Editat Iunie 17, 2020 de PINTI 1 Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 17, 2020 Partajează Postat Iunie 17, 2020 Ce sa zic eu? Asta doar jos in atelier. Sus altele. In magazie altele. Nici nu mă interesează ce va fi cu ele când voi ,,pleca de pe aici,, Link spre comentariu
PINTI Postat Iunie 17, 2020 Partajează Postat Iunie 17, 2020 (editat) Felicitari pentru tot ce ai adunat. O asemenea colectie de aparate am mai vazut in Danemarca. Daca stau sa ma gandesc....acolo erau mai putine. Sa le stapanesti sanatos, iar..."plecare de aici"...sa fie cat mai tarziu posibila! Editat Iunie 17, 2020 de PINTI Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 17, 2020 Partajează Postat Iunie 17, 2020 (editat) Acum 2 ore, PINTI a spus: Intr-adevar E 0102 a avut probleme cu desfasurarea spotului inca din constructie. Sincronizarea era proasta, mai proasta decat la E0104...desfasurarea era ok. Singurul merit al lor, erau fiabile, robuste. Am avut la un moment dat peste 40 bc in exploatare. Se mai defectau, dar am si acum unele exemplare in care nu s-a intervenit, si inca merg. Editat Iunie 17, 2020 de doru3160 Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 17, 2020 Partajează Postat Iunie 17, 2020 Acum 2 ore, PINTI a spus: Felicitari pentru tot ce ai adunat. O asemenea colectie de aparate am mai vazut in Danemarca. Daca stau sa ma gandesc....acolo erau mai putine. Sa le stapanesti sanatos, iar..."plecare de aici"...sa fie cat mai tarziu posibila! Mulțumesc. Sănătate multă. Link spre comentariu
Alex_tz2000 Postat Iunie 17, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2020 Am facut o proba, asa cum a spus @Florinel TVsi @BRANCA si am reusit sa misc de butonul focalizare pana a aparut o line clara. Pare sa functioneze oarecum? Afiseaza normal ce afiseaza? La inceput era un punct, am mai invartit de butoane la nimereala :)) si a aparut linia. Intr timp am mai gasit un osciloscop, si acesta pare sa se aprinda, cred ca e rusesc, nu stiu ce e cu el sau cat ar valora, e destul de mic. Oare intereseaza pe cineva? Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 17, 2020 Partajează Postat Iunie 17, 2020 (editat) Acum 16 minute, Alex_tz2000 a spus: La inceput era un punct, am mai invartit de butoane la nimereala :)) si a aparut linia. Da, numai ca linia ar fi trebuit sa fie orizontala, fara nici o interventie din exterior. Nu are rost sa transformam topicul in unul de depanare. E clar ca nu detii un minim necesar pt asta, asa ca cel mai bine ar fi ori sa apelezi la cineva sa ti le puna la punct, ori le vinzi asa cum sunt. Un coleg de forum din zona ta, cu putina bunavointa, de placere rezolva. Cine se pricepe stie sa aprecieze jucaria dupa felul cum se manifesta. Si e bine ca mai misca, asta promite. Editat Iunie 17, 2020 de doru3160 Link spre comentariu
dan-a2 Postat Iunie 17, 2020 Partajează Postat Iunie 17, 2020 (editat) Ce model e asta mic rusesc ? are vreo sonda ? Editat Iunie 17, 2020 de dan-a2 Link spre comentariu
Alex_tz2000 Postat Iunie 17, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2020 Acum 20 minute, dan-a2 a spus: Ce model e asta mic rusesc ? are vreo sonda ? Nu are sonda, asa l-am gasit. Nu stiu modell, cred ca e ceva rusesc. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 17, 2020 Partajează Postat Iunie 17, 2020 Fa-i o poza si la panoul de spate, poate are o eticheta acolo. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum