Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pareri boxa portabila

Postări Recomandate

Am un prieten care ma tot bate la cap sa isi ia o boxa portabila. Cand am auzit, m-am gandit la cele de le tot vedem pe emag gen Sony, JBL etc. Dar cand mi-a dat linkul cu ce vrea sa ia, m-a luat ameteala sa cad din picioare

Asta este boxa pe care el cica a ascultat-o si cica se aude de nu iti vine sa crezi. :56 

Cand am vazut pretul 7000 de lei, i-am zis ca nu e sanatos la cap si sa ma lase cu asa ceva. 

Voi ce parere aveti de asa ceva si spuneti-mi daca cineva a ascultat o asemenea boxa ?

L.E. De fapt vad ca boxa nu e portabila, are stecher si se bga in priza.

Editat de maxente
Link spre comentariu

E purtabila!

Poate gresesc, nu am vazut o asemenea constructie, dar sa nu fie din categoria audiofila, cu scurgere de antineutrini! Iertat sa-mi fie!

La puterea de 2000 W, e normal sa fie la priza, doar nu e Panasoanic de 300 W, facut in Tailanda, aliment de la trei baterii R20, de 1,5 V.

Link spre comentariu

Eu am vazut in magazine, dar nu chiar orice magazine si pretul e pe masura calitatii. Unii se plang pe net ca nu e demontabila, reparabila si ca e over priced, dar sunetul e foarte bun.

Eu intentionez sa-mi schimb cutiile, multe si marunte cu un kef LS50 wireless. costa tot pe acolo.

Link spre comentariu

Mie, jucarii de genul asta, mi se par foarte scumpe. Oamenii sunt usor impresionati de sunetul puternic al unor difuzoare foarte sensibile ca putere si exagereaza spunant ca boxa e capabila de 2000 de W.

Eu in continuare nu as da asa multi bani pe niste jucarii cu bluethoot si tot incerc sa ii explic prietenului meu ca e doar o jucarie foarte scumpa. Ma tot omoara ca boxa are procesorul unui ifon in ea de parca ala e miezul intr-un amplificator facepalm_40x40.gif

Link spre comentariu

Mie personal (fiecare cu părerea lui) mi se pare absolut aberant. Sa dai salariu pe 4-5 luni a multor români pe așa ceva.

Nici dacă aș fi milionar nu as da atat pe o boxa. Și parcă văd că o cumpără cineva pe care urechea nici nu îl ajută prea mult la audiții.

Link spre comentariu

Le-am ascultat în Kadewe la showroom-ul lor. Extensiv. Mono, stereo, multicanal, date la blană, în toate felurile.

Merită fiecare centișor.

Sunt superb proiectate, proiectarea din spate este de o eleganță ieșită din comun. 

Nu vorbiți și nu vă dați cu părerea pe poze...

Nu este o jucărie, mare atenție! Sunt cât se poate de pe bune...

Am văzut pe viu construcția explodată, este un șasiu turnat din aliaj, cu super procesare, sursă și amplificare în clasă D, incintă compresie, etc.

@maxentePrietenul se referea și la DAC, care da, e miezul, crede-mă.

Găsiți pe mail imagini și specificații...

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Fiecare isi ia dupa buget.Poti gasi una portabila la 300-500 lei sau poti sa iei una ca cea de mai sus cu 7000.Mai e si goanga snobismului si a etalarii opulentei,cocalarismul s.a.

Pai cand esti tanar,cu gasca dupa tine,cu snitzel spritz la bord te mai intereseaza calitatea sunetului?Sau cat de scumpa sau ieftina e boxa?Distractie si fete sa fie!Imi povestea cineva ca prin anii 50-60 trageau niste chefuri cu...gramofonu de numa!

Link spre comentariu

e clar ca daca nu ai bani, nu poti sa-ti satisfaci orice capriciu.

Ideea era ca piata evolueaza. Boxele de tip coloana la care ravneam in tinerete si amplifurile gen statie, au cam disparut de prin magazinele de larg consum, sau se vand la preturi de nimic. Unii producatori se mai agata cu dintii de segmentul foarte high end, unde de multe ori pretul nu justifica nici pe departe calitatea.

Pe de alta parte se deschide o lume noua speakerelor omidirectionale, omniconectabile, un fel de tot in unul. Au procesoare si programare in ele de nu se poate e cerere si pretul sta relativ sus, mai ales la cele care suna bine si sunt de calitate.

Am ajuns in epoca in care boxa e plina de microfoane, vorbesti cu ea si gurile rele zic ca mai trage si cu urechea.

asa ceva ar fi bun pt un tanar care cauta o boxa portabila.

https://blog.bestbuy.ca/?p=201547?icmp=pa_20200313_showcase_ue_hyperboom

nu suna ca devialetul, nici macar nu sunt comparabile

Link spre comentariu

Am 29 de perechi de incinte acustice. Mici, mari, active, pasive, coloană, toate națiile.

In ultimele luni am ascultat enorm de multa muzică, doar la; 

SRS-XB12 în stereo, pe care le țin pe noptiere, și JBL Wearable pe care le folosesc când muncesc. Atât...

Nu mai e timp, nu mai e starea.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Ce vreau să spun este că din cauza timpului limitat și a stress-ului, s-a ajuns la asta. De la un pahar de scotch, în fața a nu știu ce sistem...

SRS sună frumușel în stereo, în surdină seara, înainte de culcare...

Link spre comentariu
Acum 3 ore, nomikos a spus:

Le-am ascultat în Kadewe la showroom-ul lor. Extensiv. Mono, stereo, multicanal, date la blană, în toate felurile.

Merită fiecare centișor.

Sunt superb proiectate, proiectarea din spate este de o eleganță ieșită din comun. 

Nu vorbiți și nu vă dați cu părerea pe poze...

Nu este o jucărie, mare atenție! Sunt cât se poate de pe bune...

Am văzut pe viu construcția explodată, este un șasiu turnat din aliaj, cu super procesare, sursă și amplificare în clasă D, incintă compresie, etc.

@maxentePrietenul se referea și la DAC, care da, e miezul, crede-mă.

Găsiți pe mail imagini și specificații...

Sunt absolut convins ca etajul final e in clasa D, nici nu ai cum sa pui altceva in nimicarnița aia. O avea si DAC mai de calitate cu procesorul ala de ifon in el, dar mie tot exagerat de scump mi se pare jucaria aia chiar daca, la cat de mica e, suna spectaculos de tare ca difuzoarele alea au, probabil, peste suta de dB pe w pe metru.

Eu in continuare insist si ii spun sa isi vada de treaba, eventual sa cumpere altceva mai ieftin si mai decent.

Pana la urma sunt banii lui si face ce vrea.

Link spre comentariu

Ieftin este un termen mai mult decât relativ.

Un fumător amărât, fumează boxele alea în 12 luni. Și cunosc fumători care nu au după ce bea apă.

Nu există decent. Devialet e Devialet. Restul sunt restul.

Atenție că boxele sunt mari. Nu știu ce impresie ai despre ele în sensul ăsta... Sunt cam cat un pepene măricel așa.

Au 350x250x250... Și 12kg.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Eu i-as recomanda ceva de genul asta. Lasand la o parte luminitele din ea, ce parere aveti ?

Idea e ca omul are casa la munte si se mai duce pe acolo sa mai faca, din cand in cand, cate o mica escapada, un gratar, una alta... de asta ar vrea o boxa sa fie mai portabila, sa o care de colo colo fara sa aibe tot felul de mațe dupa el.

Daca mai aveti si alte pareri si experiente cu alte boxe de genul asta va rog sa imi spuneti.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări